Sveces, sveces, vairāk sveces: kā saimnieces var piesaistīt bagātību Jaunajam gadam

Astroloģe Jūlija Gikisa pastāstīja, kā servēt, un ko likt galdā Jaunajā gadā, lai nomierinātu Zaļo meža pūķi.

Kā atzīmē speciāliste, ļoti svarīgi, lai veiksme pavadītu visu 2024. gadu un lai pats Vecgada vakars paietu visbrīnišķīgākajā veidā, un, to atceroties, prātā nāktu tikai labas lietas.

“Pūķis ir kārtības, disciplīnas un spēka saimnieks. Tāpēc izvairieties no haosa un dažādām krāsām uz galda. Labāk ir saglabāt vienas krāsas galdautu vai salvetes tumši zaļas vai smaragda krāsas veidā.

“Pūķa figūriņa uz galda tuvinās Tevi gada saimniekam. Atstājiet uz galda piezīmju lapiņas. Pierakstiet, ko jūs sagaidāt. Varbūt biedējošais pūķis būs talismans un aizsargās jūsu māju. Daži var lūgt padomus vai palīdzību. Galvenais ir to pierakstīt un pielikt zīmīti zem pašas pūķa figūriņas,” stāsta speciāliste.

Lasi vēl: Nekad neizlejiet ūdeni, kurā ir vārītas bietes: jūsu istabas augi būs sajūsmā

Dārgi ēdieni ne tikai rotās tavu galdu, bet arī parādīs gada saimniekam, ka esi gatavs bagātībai. Galu galā pats pūķis ir viens no bagātākajiem simboliem.

“Vairāk sveču. Uguns ir pūķa ierocis. Ar uguni viņš parāda savas briesmas. Caur svecēm jūs un pūķis būsiet viens. Zaļā krāsa pievienos jūsu dzīvei veiksmi. Dārga servīze nesīs panākumus un bagātību 2024. gadā. Sveces apvienos spēkus un dod iespējas visam jaunajam gadam,” norāda astroloģe.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru