Strēlniekam patīkams pārsteigums, bet Zivīm emocionāla diena; Perlas dienas horoskops 6. februārim

Gaisa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Dvīņi var ieslīgt socializēšanās un emociju virpulī. Viņi var būt lielā noskaņojumā un noslieci uz negaidītām, impulsīvām darbībām. Kvēlojošas jūtas, jaunas pazīšanās, vēlme izklaidēties, negaidīti lēmumi, flirts – tas viss ir diezgan raksturīgs Dvīņiem. Horoskopa zvaigznes brīdina Dvīņus no pilnīgas atslābināšanās, uzstājot uz to, lai saglabātu kontroli pār sevi. Pretējā gadījumā pastāv risks neapzināti pārkāpt kādas morālās robežas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Diena Svarus virza uz jauniem piedzīvojumiem, vai tie būtu ekstrēmi sporta veidi, jaunu zināšanu iegūšana vai mīlas jautājumi. Ja Svariem ir partneris, šis ir lielisks laiks, lai pavadītu laiku kopā, atkāpjoties no ierastās programmas. Svaru vientulību var atvērt jaunām pazīšanām un drosmīgiem eksperimentiem. Tas ir arī labvēlīgs laiks radošumam: labā puslode darbosies ar pilnu jaudu, radot svaigas idejas.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīrs ir grūti prognozējams: viņa rīcību var motivēt tikai vēlme vai nevēlēšanās. Dienas laikā viņu ietekmēs pēkšņi impulsi, pat tiktāl, ka viņam var būt grūti izskaidrot savus soļus. Lai izvairītos no kļūdu pieļaušanas mirkļa emociju ietekmē, Ūdensvīram vajadzētu uzmanīgi ieklausīties draugu un ģimenes locekļu brīdinājumos – dažkārt ir jēga ieklausīties arī svešā viedoklī.

 

Ūdens zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzis var saskarties ar negatīvām jūtu izpausmēm, piemēram, alkatību vai skaudību. Šīs jūtas var būt vērstas pret viņu vai arī Vēzis pats var justies kādam skaudīgs. Lai diena noritētu raiti, horoskopa zvaigznes iesaka Vēzim izvairīties no tikšanās ar cilvēkiem, kuru ienākumi vai panākumi ir lielāki nekā viņam pašam. Tāpat jācenšas neizcelties ar saviem sasniegumiem, lai neizraisītu negatīvu reakciju no apkārtējo puses.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpionam var rasties problēmas ar pašorganizēšanos. Viņam vai viņai būs grūti uzņemties ikdienas uzdevumus un veikt tos regulārā tempā. Traucējumi var novērst viņa uzmanību no uzdevumiem, un, pat ja viņš kaut ko sāks darīt, pastāv risks, ka tas netiks pabeigts pienācīgā līmenī. Horoskopa zvaigznes iesaka Skorpionam nedaudz atpūsties, atpūsties un izklaidēties, ļaujot lietām pagaidīt.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis savu vētraino emociju dēļ var piešķirt notikumiem lielāku nozīmi, nekā tiem ir patiesībā. Tās var izrādīt emocionālas svārstības un pārspīlēti reaģēt uz apkārt notiekošo. Tās var arī pievērst uzmanību zīmēm un sakritībām, piešķirot tām nepamatotu nozīmi. Tomēr, ja Zivis spēs savaldīt savas emocijas, šī diena tām varētu būt interesanta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru