Šeit jūs atradīsies informāciju – kad zvaigznes ir nolēmušas jūs ievest laulības ostā

  1. Dvīņi (20. maijs – 20. jūnijs)

Dvīņi ir kā brīvi putni, tādēļ viņiem nav grūti pāriet no vienām attiecībām citās, un viņiem ļoti ātri apnīk, ja blakus ir viens un tas pats cilvēks. Taču, ja Dvīņi atrod to īsto un vienīgo, viņi ir gatavi laulībām.

  1. Vēzis (20. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži jau kopš bērnības sapņo par kāzām. Viņu galvenā dzīves vērtība ir ģimene. Tieši šī iemesla dēļ Vēži ļoti ātri apprecas. Viņus nebiedē arī iespējama laulības šķiršana, jo neviens jau neliedz precēties otro reizi.

  1. Lauva (22. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas jau pēc dabas ir monogāmas būtnes. Tajā pašā laikā Lauvas ir ļoti izvēlīgi, tādēļ labāk sniedz priekšroku vientulībai, nekā kaut kādām nevajadzīgām intrigām. Lauvas meklē nopietnas attiecības, kurās augsti vērtē komfortu. Līdzko Lauvas atrod kādu, kas pret viņiem ļoti labi izturas, viņi ir gatavi laulībai.

  1. Jaunava (22. augusts – 22. septembris)

Jaunavas ļoti daudz laika un uzmanības pievērš savai karjerai. Darbs un personīgā izaugsme viņiem ir prioritāte. Šī iemesla dēļ Jaunavas iespējams iedalīt divos veidos. Pirmajā iekļaujamas tās Jaunavas, kuras ātri vēlas apprecēties, iegūt pēcnācējus un pēcāk attīstīt savas karjeras iespējas. Otrajā iekļaujas tie, kas no sākuma izveido savu karjeru un tikai pēc tam domā par laulībām.

  1. Svari (22. septembris – 23. oktobris)

Svariem laulības nozīmē ļoti daudz. Reizēm pat tik daudz, ka viņiem īsti neuztrauc, vai izvēlētais partneris patiešām ir saderīgs. Svari ir ļoti neizvēlīgas dabas cilvēki. Bieži gadās tā, ka viņi paši sevi nesaprot – tad kāda gan var būt runa par citiem? Tādēļ Svariem ieteicams no sākuma izzināt sevi, pirms atdoties laulības dzīvei.

  1. Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem patīk galējības. Viņi spējīgi ļoti ātri kādu iemīlēt, bet diemžēl tik pat ātri paliek arī vienaldzīgi pret šo cilvēku. Savā partnerī viņi meklē drošību un atbalstu. Nav izslēgts variants, ka Skorpioni var savā dzīvē slēgt arī vairāk nekā vienu laulību. Skorpionu laimes noslēpums atrodas tajā, ka viņi tik tiešām ir paši savas laimes kalēji.

  1. Strēlnieks (21. novembris – 22. decembris)

Tāpat kā Ūdensvīri, arī Strēlnieki mīl brīvību. Viņiem nepatīk, ka ģimene un attiecības var iegrožot viņu saikni ar citiem cilvēkiem. Šī iemesla dēļ Strēlniekiem ir grūti atrast sev otru pusīti un parasti laulības slēdz salīdzinoši vēlā vecumā.

Lasi vēl: Šīs lietas publicē vietnē ”Facebook” gandrīz katrs otrais lietotājs, bet par to draud bargas nepatikšanas

  1. Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāžiem laulības ir ļoti svarīgas – varētu pat teikt, ka pašas svarīgākās. Viņiem nekādas problēmas nesagādā šķēršļi, gluži pretēji – tos pārvarot, viņi kļūst tikai stiprāki. Mežāži mēdz apprecēties ļoti agrā vecumā, parasti laulības slēdz tikai vienas un notur tās visu mūžu.

  1. Ūdensvīrs (19. janvāris – 18. februāris)

Šajā zīmē dzimušie mīl varu un brīvību. Viņiem nepatīk nekādi ierobežojumi un dažāda veida šķēršļi. Tieši šī iemesla dēļ Ūdensvīri bieži vien laulību uzskata par slogu. Taču, neskaitot brīvību, šīs zīmes pārstāvjiem patīk uzticamība un stabilitāte. Viņi cenšas atrast sev cilvēku ar līdzīgām interesēm, kas arī mīl brīvību. Ja viņiem tas izdodas, tad viņi ir gatavi laulībām jebkurā laikā.

  1. Zivis (18. februāris – 20. marts)

Zivis ir ļoti unikāli fantazētāji, tādēļ tie bieži mēdz ieslīgt savās domās. Ļoti bieži otrā pusīte mēdz to interpretēt kā vienaldzību un intereses zudumu, kas saistāma ar nevēlēšansos veidot attiecības. Zivju aukstais raksturs atraida cilvēkus, tādēļ parasti viņiem sanāk precēties ļoti vēlā vecumā.

Protams, jāņem vērā, ka ar šiem aprakstiem nav iespējams 100% pastāstīt par katru mūsu zemes iedzīvotāju, taču zināmas līdzības saskatīt tajā visā tiešām var.

Noteikti dalieties arī ar citiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru