Pilnīga bezgaumība: neizrotājiet savu māju šādā veidā Ziemassvētkos – jūsu viesi par jums smiesies

Grafikas dizainere Indija Ričardsa pastāstīja, kā nevajag izrotāt māju Ziemassvētkos. Pēc viņas domām, tradicionālais dekors jau sen ir novecojis.

“Diemžēl ierastie Ziemassvētku rotājumu atribūti, tādi kā vineļa vītnes un zelta vai sudraba “matiņi”, kas klāj eglīti no augšas līdz pat saknēm, vairs nav aktuāli. Tajā pašā laikā dancojoši elementi (iegarenas formas rotājumi) var izskatīties interesanti, ja to ir daudz,” sacīja Ričardsa.

Turklāt eksperte aicināja apstāties pie klasiskās eglītes krāsas, t. i., zaļās. Pārējās varavīksnes krāsas izskatās lēti un visbiežāk neiederas interjerā.

“Arī apdrukas ar Ziemassvētku vecīša, Sniegpārsliņas, sniegavīru un citu lietu attēliem uz visdažādākajām virsmām nepiešķirs interjeram stilu,” – uzskata dizainere.

Lasi vēl: Eksperti atklāja, ar kuru telpu ir labāk sākt mājas renovāciju

Indija Ričardsa arī ieteica ievērot dekoru krāsas. Spilgto kontrastējošo toņu nedrīkst būt vairāk par trim. Pretējā gadījumā radīsies sajūta par nesaskaņotību un vizuālu haosu.

“Ir vērts sekot līdzi interjera stila un dekoru stila kombinācijai. Piemēram, pašdarinātas rotaslietas no kartona un aukliņas diez vai būs piemērotas hi-tech interjeram,” sacīja eksperte.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru