Pateicoties šim dabīgajam līdzekli, jūs uz visiem laikiem atmetīsiet smēķēšanu un nekad pat negribēsiet to atsākt!

Mēs visi jaunajā gadā nostādām sev mērķus un jaunā gada apņemšanās. Mana jaunā gada apņemšanās bija atmest smēķēšanu. Domājams, ka es neesmu vienīgais cilvēks, kas gadu no gada cenšas to izdarīt, diemžēl bez panākumiem. Tas nebūt nav tik viegli, kā no sākuma varētu šķist.

Lasi vēl: Kraukšķīgi gurķīši uz ziemu, kuri paliks atmiņā, bet galvenais – bez sterilizācijas. Vecmāmiņa ieteica.

Cigaretēs esošās toksiskās narkotikas – nikotīns – mazos daudzumos spēj samazināt apetīti. Šī viela izraisa atkarību. Kad cilvēks pilnībā atturas no smēķēšanas, tas spēj novest pie tik nepatīkamā “atturēšanās sindroma”. Ko tas nozīmē?

Tā ir simptomu grupa, kura sastāv no:
Spēcīgas vēlmes smēķēt
Nemitīgām galvassāpēm
Depresijas un skumjām
Nemiera, trauksmes un nespējas būt mierā
Izsalkuma
Izsmelšanas
Kairinājumiem
Bezmiega
Sausas sajūtas mutē

Lasi vēl: Trīs patiesi stāsti, kas jūs nereāli uzbudinās
Nikotīns izprovocē insulīna līmeņa kāpumu organismā. Lūk, kādēļ cilvēki pēc smēķēšanas atmešanas jūtas labi. Tieši tādēļ ir secināts, ka paaugstināts cukura lietošanas daudzums samazina vēlmi smēķēt. Protams, ka ir zināms – cukurs lielos daudzumos arī ir kaitīgs Vese***ai. Taču cukuru droši drīkst aizstāt ar daudz veselīgāko stēviju un tajā pašā laikā arī samazināt smēķēšanas apjomus.
Stēvija ir pavisam dabīgs produkts, kas nācis no Paragvajas. To var izmantot kā saldinātāju pie tējas vai atspirdzinošiem dzērieniem. Stēvijas sastāvā nav kaloriju un ogļhidrātu, turklāt nav atklātas nekādas blakusparādības pēc tā lietošanas. Pāris pilieni šī produkta var samazināt smēķēšanas vēlmi. Tieši tādēļ iesakām nēsāt līdzi pipetīti, kurā ir iepildīta stēvija – tas tiešām var jums ļoti palīdzēt!

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru