Otrdienas mistiskie noslēpumi: speriet šos soļus nekavējoties!

Foto – Pexels

Jau kopš senseniem laikiem cilvēki ir uzskatījuši, ka otrdiena ir svarīgu lēmumu pieņemšanas vislabākais laiks. Ja šajā dienā nerīkosieties, varat ne tikai visu zaudēt, bet arī “nopelnīt” karmisku “mācību” par savu pasīvo neizlēmību. Šī diena ir īpaši labvēlīga patiesības noskaidrošanai.

Lasi vēl: Kādā nedēļas dienā jums vajadzētu lūgt piedošanu, lai patiešām salīgtu: tautas ticējums

Otrdienas aizbildņa planēta ir Marss, krāsas – sarkana un sudrabaini rozā. Ezotērikas speciālisti šajā dienā iesaka ēst sarkanas krāsas produktus un darboties ar metālu (arī sudrabu). Piemēram, asināt nažus un pulēt sudraba traukus.

Marss atmasko visus, kas ir melīgi, greizsirdīgi, skaudīgi un bloķē citu cilvēku izaugsmi. Šie cilvēki parasti šajā laikā kļūst agresīvi, skandalozi un rada konfliktsituācijas.

Foto – Pexels

Ļaujiet liekajai negatīvajai enerģijai izpausties radošumā: radiet savām rokām ko tādu, kas liks jums smaidīt un dāvās sirdsmieru.

Un pats galvenais, kas jāatceras – otrdienas ir lieliski piemērotas, lai izlemtu lielus lēmumus, nešauboties ne mirkli. Tāpat tās ir piemērotas dienas tam, lai noskaidrotu attiecībās sasāpējušus jautājumus – šajā dienā uzvarēs tikai patiesība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru