Novietojiet šos ziedus uz palodzes, un kondensāts nekad neveidosies: floristu padoms

Mēs jums pastāstīsim, kā ar ziedu palīdzību novērst kondensātu uz plastikāta logiem.

Bieži gadās, ka aukstā laika periodā uz logiem veidojas kondensāts – tas notiek galvenokārt tāpēc, ka ārā un dzīvoklī ir atšķirīga temperatūra.

Kā ātri atbrīvoties no kondensāta uz plastikāta logiem

Pieredzējuši floristi ieteica, kā likvidēt kondensātu uz logiem un vienlaikus uzlabot mājokļa interjeru. Lai to izdarītu, atliek tikai uzlikt uz palodzes kādu istabas augu  – pēc dažām dienām mitruma līmenis normalizēsies, un jūs aizmirsīsiet par problēmu.

Angļu efejas

Šis ir lēts augs, kas lieliski filtrē gaisu, pateicoties kam mitruma līmenis dzīvoklī nav pārāk augsts. Turklāt šis zieds ir noderīgs alerģiju slimniekiem – tas no gaisa izvada toksīnus un attīra to. Vienīgais “bet” – efejas ir bīstamas mājdzīvniekiem, tāpēc labāk šo augu turēt mājdzīvniekiem nepieejamā vietā.

Lilija

Šī puķe ļoti mīl mitrumu, tāpēc to visu uzņems pie sevis – plastmasas logiem nekas pāri nepaliks. Augs ir nepretenciozs kopšanā un audzēšanā, tāpēc ar to var tikt galā pat iesācēji. Lilija absorbē pelējuma sporas, neitralizē toksīnus un attīra gaisu.

Lasi vēl: Novietojiet šos ziedus uz palodzes, un kondensāts nekad neveidosies: floristu padoms

Palma

Vēl viens augs, kas palīdz samazināt mitruma līmeni mājoklī. Turklāt pat aukstā rudenī vai ziemā palma var pārvērst jūsu mājokli par tropu paradīzi, kas manāmi uzlabo garastāvokli. Nenoliedzama zieda priekšrocība ir oglekļa dioksīda pārvēršana skābeklī, kas nozīmē vieglāku elpošanu iemītniekiem.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru