Mana vīramāte gribēja, lai gludinu gultas veļu, bet es atradu veidu, kā iegūt izgludinātu komplektu bez gludekļa palīdzības!

Svaiga un tīra veļa var rada patīkamu sajūtu, jo kurš gan negribētu aizmigt un pamosties uz skaistas gultas veļas? Atbildīgas saimnieces laiku pa laikam rūpīgi gludina gultas veļu.

Lai gan ne visas to dara. Turklāt mūsdienu dāmas uzskata, ka gludināšana ir laika tērēšana. Kurā pusē ir patiesība? Vai ir veidi, kā iegūt izgludinātu un tīru veļu, neizmantojot gludekli?

Izrādās, ka ir viens triks, kā izlīdzināt gultas veļu bez gludekļa palīdzības!

Tātad, kā jūs varat nodrošināt, lai veļa nebūtu jāgludina? Veļas mazgājamā mašīna neko netaupa, un beigās drēbes ir patiešām samīcītas. Taču ir risinājums. Jums vienkārši jāizņem gultasveļa no veļas mazgājamās mašīnas, tiklīdz tā ir beigusi mazgāt. Uzmanīgi izklājiet audumu, viegli nogludiniet to ar rokām un vairākas reizes salociet. Ļaujiet šādi veļai nogulēt 10 minūtes.

Pēc tam veļa jāizkar un jāgaida, līdz tā pilnībā izžūst. Iespējams, tā nekļūs pilnīgi līdzena, taču gludināt nebūs nepieciešams.

Lasi vēl: 3 būtiski iemesli, kāpēc pārmērīgi stipra tēja ir bīstama Vese***ai! Tas ir pārsteigums!

Mana vecmāmiņa reiz man iemācīja, kā sēdēt uz veļas, lai to izlīdzinātu. Viņa teica, ka pati to darījusi, kad bijusi maza. Kad noņem veļu no virves, vairākas reizes to saloki, pārliecinies, ka nekur nav krokas, un apsēdies uz tās. Audumam vajadzētu izlīdzināties cilvēka ķermeņa siltuma dēļ. Un nekādas ķēpāšanās ar gludekļiem!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru