Ļoti negaidīts pavērsiens noticis latviešu talantīgā aktiera Mārtiņa Egliena dzīvē

Foto – ekrānuzņēmums

Iepriekš jau vairākkārt vēstīts, ka viens no Latvijā iemīļotākajiem un talantīgākajiem aktieriem Mārtiņš Egliens, cīnījās ar nopietnām Vese***as problēmām. Lai aktieris varētu izveseļoties, notika pat ziedošanas kampaņa, kuras laikā tika savākti līdzekļi, lai tautā mīlētais aktieris varētu ārstēties Vācijā. Tas arī izdevās – tagad viņš jau atkārtoti atgriezies no ārstēšanās un ir gatavs jauniem pārsteigumiem.

Žurnāls “Privātā Dzīve” otrdien raksta, ka pēc pēdējās ārstēšanās Vācijas klīnikā, Mārtiņam pamazām sāk atgriezties iepriekš zaudētā balss. Turklāt viņš jau ir gatavs pārsteigt visus un atklāj, ka ir iesaistījies vairākos projektos, kas saistīti ar viņa aktiera profesiju.

Pagājušajā nedēļā notika latviešu filmas “Vietām gaidāms stiprs lietus” pirmizrāde (kinoteātros filma būs skatāma no 17.novembra), kurā Mārtiņš atveido galvenā varoņa tēti.

Pirms šiem priecīgajiem notikumiem Egliens bija paspējis satraukt savus fanus, jo tikai vēl pirms kāda laika paziņoja, ka pamet aktiera darbu Nacionālajā teātrī, jo balss problēmu dēļ vairs nespēj strādāt. Tomēr izskatās, ka šoreiz šis būs bijis tikai solis pretī citiem, interesantiem projektiem.

Mārtiņš, sarunājoties ar žurnālu “Privātā Dzīve” par savu veselību, jokojis: “Prese pārspīlē. Mārtiņš ir dzīvs. Kā savulaik teica Marks Tvens – runas par manu nāvi ir stipri pārspīlētas.”

46 gadus vecais Mārtiņš Egliens ir latviešu aktieris, kurš no 2000.līdz 2023.gada bija Latvijas Nacionālā teātra aktieris. Saņēmis “Spēlmaņu nakts balvu” kā labākais jaunais aktieris 2001.gadā. Kopš 2002.gada precējies ar aktrisi Ditu Lūriņu-Eglienu, abu ģimenē aug divi bērni – dēls Ernests un meita Grēta.

Filmas “Vietām gaidāms stiprs lietus” reklāmas rullītis:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru