Liktenis ir lēmis iejaukties šo zodiaka zīmju dzīvēs, laika posmā no 16.aprīļa līdz 23.aprīlim

Ūdensvīrs

Ūdensvīri jau sen sapņo par sava biznesa uzsākšanu, bet kaut kas pastāvīgi traucē viņu plāniem. Bieži vien viņiempietrūcislaika, lai pārdomātu un uzrakstītu kompetentu biznesa plānu.

Dažreiz nav bijis spēka, jo pašreizējā darbavieta izspiež no Ūdensvīriem pēdējo sulu. Taču visbiežāk viņi cieta no naudas trūkuma.

Kabatās svilpoja vējš, bet biznesaplāna īstenošanai nepieciešami lieli ieguldījumi. Ūdensvīri cīnījās ar problēmu kā vien spēja un centās taupīt katru centu, liedzot sev visu.

Turklāt Ūdensvīri vērsās pie draugiem un radiem, iekasējot no viņiem senus parādus, tomēr ar to vien bija daudz par maz, lai atrisinātu finanšu jautājumu.

Lasi vēl: Esiet uzmanīgi, ja, vārot zupu, izveidojas liels daudzums putu

Pēdējā cerība bija bagāts pazīstams cilvēks, no kura Ūdensvīrs cerēja dabūt aizdevumu ar zemām procentlikmēm. Bet paziņa nesteidzās dot viennozīmīgu atbildi par to, vai viņš kredītu piešķirs.

Par laimi, jau no 16. līdz 23. aprīlim Ūdensvīri saņems ziņas, kuras var uzskatīt par viennozīmīgi labām. Turīgais paziņa piekritīs piešķirt nepieciešamo aizdevuma summu, un tālākais jau būs Ūdensvīra ziņā.

Avots:

esotericblog

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru