Liktenis gatavo negaidītas dāvanas trim zodiaka zīmēm

Liktenis viņiem gatavo daudz priecīgu notikumu.

Trīs zodiaka zīmju pārstāvjiem gaidāma neticama veiksme. Jau līdz Jaunam gadam viņi saņems negaidītas un ļoti patīkamas dāvanas. Liktenis viņiem gatavo daudz priecīgu notikumu.

Pastāstīsim, kam vajadzētu sagatavoties jautrībai un laimei.

Vēzis

Jūsu attiecības pāries jaunā līmenī. Jums izdosies atrast radniecīgu dvēseli vai arī sākt domāt par kaut ko nopietnu, ja jums jau ir mīļākais cilvēks. Kāzas, bērna plānošana vai kopdzīves uzsākšana zem viena jumta – kāds no šiem lēmumiem tev sniegs lielu laimi.

Liktenis ir nolēmis atbrīvot tevi no pagātnes nastas. Visas problēmas pazudīs otrajā plānā un kļūs tikko pamanāmas. Tev ir iespēja ar galvu mesties romantiskās attiecībās un aizmirst par visu slikto.

Mežāzis

Tev būs iespēja izlīgt ar savu senu draugu. Pilnīgi iespējams, ka vēl pirms Ziemassvētkiem saņemsi zvanu vai ziņu no cilvēka, par kuru ļoti ilgi nebūsi dzirdējis. Un tas būs liels prieks.

Centies aizvainojumus atstāt pagātnē. Aproc kara cirvi un visus pārpratumus. Liktenis reti dod iespēju atgriezties dzīvē kādam, kurš jau sen ir “izgājis” no spēles. Nepalaidiet garām savu iespēju.

Lasi vēl: Gudras saimnieces ziemā vienmēr aizdedzina zeķubikses: ģeniāls triks glābj no lielas problēmas

Ūdensvīrs

Līdz Ziemassvētkiem tu saņemsi interesantu karjeras piedāvājumu. Aizmirsti par garlaicību un nogurumu. Tev būs iespēja saņemt patīkamu pārsteigumu algas palielinājuma veidā. Līdz ar to tev būs iespēja pacelties pa karjeras kāpnēm.

Papildus tam tev noteikti jāplāno svarīgi sasniegumi tuvākajās dienās. Izmēģini ko jaunu, ieklausies kolēģu idejās. Jums izdosies.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru