Lai pārbaudītu, vai māja ir noskausta, vajadzīgs tikai sāls un ūdens

Pagatavojiet vairākas glāzes katrai istabai jūsu mājā. Atstājiet katru glāzi uz 24 stundām, un pēc tam pārbaudiet, kas izmainījās. Pacentieties, lai glāzei neviens nepieskaras.

„Ja ūdens vispār nav mainījies, tad tajā istabā nav negatīvas enerģijas. Bet ja tas ir mainījis krāsu vai tekstūru, tad paņemiet glāzi un izlejiet ūdeni ārā, 10 metru attālumā no jūsu mājas. Atkārtojiet procedūru, kamēr ūdens nepaliks tīrs”.

Telpās, kurās daudz negatīvās enerģijas, nāksies likt glāzi visas nedēļas garumā. Tas strādā tāpēc, ka salvijas baltā eļļa ir spējīga novērst negatīvo, bet citi ingredienti pastiprina efektu. Jūras sāls arī absorbē negatīvo enerģiju.

Tagad aprakstīsim iemeslu, kura dēļ mēs nelejam šo ūdeni tualetes podā. Lieta tāda, ka tad, kad jūs tā dariet, jūs atstājiet atlikušo slikto enerģiju dzīvoklī. Izlejot ļaunuma glāzi ārpusē, jūs atdodiet negatīvo enerģiju Mātei-Zemei, lai tā savā laikā pārvērstu to par kaut ko pozitīvu.

Izdariet to, un jūs uzreiz pamanīsiet, kā izmainījās atmosfēra jūsu mājās. Ja to dara vienu reizi mēnesī, negatīvā enerģija vairāk nekad neatgriezīsies jūsu mājās.

avots: zhenray.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru