Labākās metodes stikla tīrīšanai: nekādu švīku, tikai mirdzums

Šodien mēs runāsim par to, ar ko jūs varat tīrīt stiklu un kā to darīt pareizi.

Ikviens no mums periodiski sakārto māju vai dzīvokli. Lai notīrītu stiklu bez svītrām (vai spoguli), var nākties piepūlēties.

Tātad, kas jums jāzina, lai pēc logu tīrīšanas jūs priecātos par nevainojamu spīdumu un tīrību?

Ja jums pēkšņi pie rokas nav speciāla šķidruma logu tīrīšanai, tad vienkārši atšķaidiet siltā ūdenī nedaudz amonjaka vai trauku mazgāšanas līdzekļa.

Noslaukiet stiklu vertikāli no vienas puses un horizontāli no otras. Tādējādi būs daudz vieglāk redzēt, kuras vietas ir notīrītas un kuras vēl jānoslauka.

Taukainus traipus var nomazgāt ar siltu ūdeni un amonjaku. Stikls mājās daudz ilgāk saglabāsies tīrs un dzidrs, ja to noslaucīsiet ar maisījumu no trīsdesmit gramiem ūdens, 70 gramiem glicerīna, pievienojot dažus pilienus amonjaka un ļaujot stiklam nožūt.

Lasi vēl: Šādu zaļo adžiku gatavoju gadiem: bez vārīšanas, bez sterilizēšanas un viss gatavs burtiski 20 minūtēs

Aizsvīdušu stikli var ļoti viegli notīrīt ar galda etiķī samērcētu drānu. Pēc tam labi nomazgājiet ar tīru ūdeni un noslaukiet sausu ar mīkstu papīru.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 62%

0%

Vēl viens padoms, mazgāšanai vislabāk izvēlēties viegli apmākošos dienu, lai darba laikā saule neapžilbinātu acis. Šādā dienā: pirmkārt, jūs daudz labāk redzēsiet, vai uz loga ir palikušas svītras, un, otrkārt, ēnā, bez tiešiem saules stariem, pats stikls daudz labāk nožūs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru