Kurā stāvā ir vislabāk dzīvot: tu būsi pārsteigts un pat vēlēsies pārcelties

Droši vien daudzi zina, ka cilvēki, iegādājoties mājokli daudzstāvu ēkās, nevēlas dzīvot pirmajā un pēdējā stāvā.

Jā, vecajos namos tieši šie stāvi ir ļoti neērti, jo pirmajā stāvā var nebūt balkona, traucē arī troksnis no ielas utt. Un pēdējie ir slikti, jo tie ir ļoti augsti, lifts var salūzt, slikts ūdens spiediens, ziemā ir aukstums no jumta.

Kurā stāvā ir labāk dzīvot

2-4. stāvā. Apakšējos stāvos esošo dzīvokļu iedzīvotāji praktiski nav atkarīgi no lifta. Šādu mājokļu īpašniekiem vienmēr ir labs ūdens spiediens.

No ugunsdrošības tehnoloģiju puses šeit ir liela priekšrocība, evakuācijas gadījumā var ātri un droši atstāt telpu. Arī šādi dzīvokļi ir ērti ģimenēm ar maziem bērniem, nav nepieciešams augstu celt bērnu ratiņus, ja lifts nedarbojas.

Lasi vēl: Cūkgaļas steiks: garda gaļas ēdiena recepte pusdienām vai vakariņām

5-10 stāvs. Viena no galvenajām mājokļa priekšrocībām augšējos stāvos ir tīrs gaiss un skaists panorāmas skats no balkona vai loga. Un jo skaistāka ainava, jo vairāk šāds dzīvoklis piesaista.

Šādi mājokļi ir vairāk izgaismoti, šeit nav dzirdams troksnis no ielas, tas praktiski nesasniedz augšējos stāvus. Turklāt pēdējā stāva iedzīvotājus netraucē augšas kaimiņi.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 62%

0%

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru