Ko par jums stāsta jūsu deguns

Vai esat kādreiz aizdomājušies par savu degunu? Par tā formu, garumu? Deguns ir izteiksmīga mūsu izskata daļa, kas, kā izrādās, var daudz ko atklāt par mūsu iekšējo būtību, raksta tarologs ar pseidonīmu Shell.

Diez vai esat dzirdējuši, bet deguna gals raksturo tā īpašnieka iekšējo pasauli. Jo lielāks tas ir, jo vairāk augstprātības un ego cilvēkam piemīt.

Cilvēki, kuriem ir liels un biezs deguna gals, parasti ir labvēlīgi pret citiem. Tiem, kam deguna gals ir mazs, ir raksturīgas alkatīga un ļauna cilvēka izpausmes. Bet dzimumzīmes uz deguna var norādīt uz iespējamiem finansiāliem panākumiem. Tāpēc, ja dažkārt jūs kaitina to klātbūtne, atcerieties, ka tās nes veiksmi jūsu dzīvē.

Ko vēl var pateikt jūsu deguna forma?

Garš deguns

Ja jums ir garš deguns, tas nozīmē, ka esat inteliģents, talantīgs un intelektuāli attīstīts cilvēks, kuram ir ļoti garīgi, bet reizēm konservatīvi uzskati par dzīvi. Visbiežāk tie ir radoši cilvēki, kuri nav ar noslieci uz komerciālām lietām.

Īss deguns

Ja jums ir īss deguns, tas norāda, ka esat atvērta, draudzīga, patīkama un vienkārša personība. Jūs vada emocijas un instinkti, nekādā gadījumā ne aprēķini vai liela domāšana. Ar šādiem cilvēkiem vienmēr ir viegli atrast kopīgu valodu.

Lasi vēl: 7 negaidītas lietas, ko var tīrīt ar amonjaku: noderīgi triki

Plāns deguns

Plāna deguna īpašniekiem vienmēr ir problēmas koncentrēties uz vienu lietu vienlaikus. Visbiežāk šie cilvēki vienmēr ir koncentrējušies uz sevi. Viņiem ir raksturīgas tādas īpašības kā pārmērīga lepnība un augstprātība, un tas ir interesanti, jo bieži šīs abas īpašības nevar redzēt vienā personā.

Liels deguns

Personām, kurām ir apjomīgs deguns, visbiežāk piemīt tādas jūtas kā pacietība un laipnība. Viņi vienmēr ir patīkami pret cilvēkiem. Liela deguna īpašnieki bieži palīdz citiem un saņem palīdzību pretī, kā arī labi pārvalda finanses un veido uzkrājumus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru