Keitas Midltones frizieris atklājis triku, kas palīdzēs saglabāt frizūru visas Jaungada nakts garumā

Velsas princeses frizūras vienmēr izskatās nevainojami, taču tas drīzāk ir profesionāļu nopelns, kas rūpējas par karalisko ģimeni.

Keita Midltone nemīl eksperimentēt ar frizūrām un jau vairākus gadus savus matus uztic tikai vienam cilvēkam.

Stilists Ričards Vards sadarbojās ar Midltoni vēl pirms viņas kāzām ar princi Viljamu. Viņam viņa uzticēja savu līgavas izskatu arī savā svarīgākajā dienā.

“Karaliskais frizieris” strādā ne tikai ar Midltoni. Viņam ir milzīgs klientu loks, un sociālajos tīklos viņam ir pat savs blogs, kurā viņš aktīvi dalās ar matu kopšanas smalkumiem.

Eksperts apliecina, ka ieveidošana ir labāka nevis uz tikko nomazgātiem matiem, bet gan tad, kad ir pagājis nedaudz laika. Lai nepamostos ar “siena kaudzi” uz galvas, labāk izmantot zīda spilvendrānu. Tādā gadījumā mati netiks elektrizēti.

Ričardam patīk veikt matu ieveidošanu uz ķemmes, tikai tādā gadījumā cirtas iznāk dabiskas un elastīgas.

Pastāv arī triks, kas palīdzēs matiem joprojām izskatīsies glīti pat pēc garām svinībām.

Kad esat satinuši matu šķipsnas uz ķemmes, uzpūties kārtīgi karsto gaisu. Kamēr mati vēl ir karsti, atstājiet tos zem neliela tīkliņa un ļaujiet tiem tā palikt. Tas piešķirs cirtām “dinamiku”.

Lasi vēl: 7 sīpolu izmantošanas triki: nevainojami tīras drēbes un nekādu netīru apavu

Nav nepieciešams dāsni “piepildīt” galvu ar laku, uzklājiet to pa druskai. Iedomājieties, ka jūsu matus apvij fiksācijas līdzekļa plīvurs. Kamēr matu laka žūst, labāk nekustēties. Jums ir jānogaida, lai produktam būtu laiks nostabilizēties un pienācīgi pildīt savas funkcijas.

Un pēdējais noslēpums: lai jūsu mati ilgāk saglabātu svaigu izskatu pie saknēm, uzreiz pēc mazgāšanas uzklājiet sauso šampūnu, šī metode arī piešķirs apjomu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru