Karote uz spaini ūdens, un augsne ir kā jauna: veselīga un auglīga, lai iegūtu lielisku ražu turpmākajiem gadiem

Šodien es dalīšos ar jums ar metodi, kas palīdzēs padarīt augsni jūsu zemes gabalā auglīgāku un veselīgāku.

Šis process palīdz novērst dažādas sēnīšu slimības, pasargā no kaitēkļiem un baktērijā, nodrošinot stabilu un bagātīgu ražu turpmākajiem gadiem.

Mēslojuma sagatavošanas posmi

Pelnu šķīduma sagatavošana

Sāksim ar pelnu šķīduma sagatavošanu. Ņemiet 10 litru spaini un pievienojiet tajā trīs tasītes koksnes pelnu. Svarīgi ir izmantot augstas kvalitātes pelnus, vēlams no lapu kokiem.

Tā kā lielākā daļa pelnos esošo derīgo elementu ir nešķīstošā formā, pievienojiet 500 ml 9 % galda etiķa. Etiķis palīdz pārvērst kalcija karbonātu šķīstošā formā, kas uzlabo tā uzņemšanu augos.

Tad pārlejiet spaiņa saturu ar 10 litriem ūdens (vēlams lietus vai rūdīta ūdens) un rūpīgi samaisiet. Atstājiet uz dažām stundām, lai notiktu pilnīga ķīmiskā reakcija.

Lasi vēl: Citrusaugļu mēslojums, kas rozes, begonijas un pelargonijas pārvērtīs līdz nepazīšanai

Humātu un kurkuma pievienošana

Iegūtajam uzlējumam pievieno vienu glāzi humātu (var izmantot kālija vai nātrija humātu). Humāti ievērojami uzlabo augsnes struktūru un veicina labāku barības vielu uzņemšanu.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Nākamais solis ir pievienot kurkumu. Pievienojiet infūzijā vienu ēdamkaroti kurkumas. Šī garšviela ne tikai bagātina augsni ar noderīgiem mikroelementiem, bet arī aizsargā augus no kaitēkļiem un slimībām.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru