Kāpēc glabāt monētas zem paklāja: prakse finanšu panākumu gūšanai

Kā piesaistīt finansiālo veiksmi savā mājoklī? Senais rituāls, ko mūsu senči ir veikuši paaudžu paaudzēs, piedāvā vienkāršu risinājumu – turēt monētu zem paklāja.

No kurienes nāk šī prakse un kā to pareizi izpildīt? Noskaidrosim.

Mēs visi zinām, ka nauda mēdz ātri izsīkt, pat ja ienākumi ir stabili. Šādos gadījumos, neatkarīgi no mūsu centieniem ietaupīt naudu, negaidīti izdevumi ir neizbēgami.

Tieši šādos brīžos daži cilvēki nolemj izmēģināt rituālu, kas sola piesaistīt finansiālu labklājību savam mājoklim.

Kāpēc cilvēki liek monētu zem paklāja

Monētas likšana zem paklāja ir mērķtiecīga prakse, lai piesaistītu mājoklim finansiālu veiksmi un labklājību. To parasti dara vienatnē, un, lai gan nav nepieciešams izvēlēties konkrētu mēness fāzi, nedēļas dienai ir nozīme.

Šo rituālu ieteicams veikt otrdienās, jo šī diena ir saistīta ar Marsa planētu, kas tiek uzskatīta par spēcīgu finanšu jautājumos.

Lasi vēl: Esiet stilā: kādas džinsu bikses valkāt 2024. gadā

Ir svarīgi ticēt, ka drīzumā jūsu mājās iestāsies finansiāla stabilitāte, un koncentrēties uz savu vēlmi. Bez ticības panākumiem no šī rituāla labāk atturēties.

Novietojiet monētu zem paklājiņa ieejas durvju iekšpusē un dodieties savās darīšanās.

Neaizmirstiet, ka neviens, izņemot jūs, nedrīkst pieskarties monētai, īpaši svešinieki. Jūs varat to paņemt tīrīšanas laikā, bet pēc tam nolieciet atpakaļ tur, kur tai ir vieta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru