Kādas krāsas 2024. gadā nesīs veiksmi un panākumus biznesā

Katru gadu mainās simbols un attiecīgi arī veiksmes krāsa, to nozīme, ietekme uz likteni un aktualitātēm. Eksperti pastāstīja, kādas krāsas nesīs veiksmi 2024. gadā.

Gada simbols ir zaļais meža pūķis. Tas ir saistīts ar uguni un koku. Pūķis ir miermīlīgs simbols, tāpēc gads būs laimīgs visiem, kas strādās pie sevis un savas attīstības. Tas ir galvenais pūķa nosacījums. Pateicoties viņam, mēs saņemsim jaunas iespējas. Tāpēc nākamajā gadā var atstāt uztraukumu un vienkārši nesēdēt uz vietas.

Šis gads būs grūdiens, lai manifestētu savu “es” un sāktu darīt to, par ko esat sapņojuši daudzus gadus, jo šis ir pēdējais gads, kad gada simbols palīdzēs jums sasniegt to, ko vēlaties. Taču neviens neko nesaņems par velti. Lai viss izdotos, ir jāstrādā, un vispirms jau pašam pie sevis – pūķis to respektē un dod atlīdzību.

Lai jaunajā gadā vairotu savu veiksmi, jāpievērš uzmanība krāsām, kas var to piesaistīt vai vienkārši patīk pūķim un tiek uzskatītas par īpašām.

Šī gada krāsas ir šādas: sarkana, sudraba, smaragda, dzeltena.

Lasi vēl: Seši moderni tēli: ar ko valkāt garu kardigānu, lai izskatītos stilīgi

Bet visvairāk pūķis izceļ tikai trīs krāsas:

Baltā – tas ir tīrības un jauna sākuma simbols. Šī krāsa 2024. gadā sniegs jums jaunas iespējas un palīdzēs īstenot plānus un lolotus sapņus.

Zelta – šī krāsa vienmēr liecina par greznību un ambīcijām. Izvēloties zelta krāsas tērpus, jūs iegūsiet pūķa labvēlību, un nākamais gads var būt neticami veiksmīgs.

Zaļā – klints simbola krāsa, tāpēc drosmīgi izvēlies visus toņus, sākot no laima līdz meža zaļai. Tas iepriecinās gada simbolu.

Pūķim noteikti nepatiks sekojošas krāsas: melna, tumši pelēka, zila.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru