Kā valkāt svārkus ar fliteriem un ar ko tos kombinēt

Jūs varat droši izvēlēties svārkus ar mirdzumiem, lai svinētu Ziemassvētkus, Jauno gadu vai citas brīvdienas.

Svārki ar mirdzumiem sieviešu vidū nav pārāk populāri, jo pie tiem ir grūti atrast lietas veiksmīgai kombinācijai. Bet tie būs laba izvēle svētku reizēs. Stiliste Elīza Gan pastāstīja par to, ar ko kombinēt svārkus ar mirdzumiem.

Kā pareizi valkāt svārkus ar fliteriem

Pirmkārt, šī lieta ir tiešs ieguldījums svētku garderobē, jo nav pagājis neviens gads, kad tie nebūtu parādījušies veikalu plauktos.

Otrkārt, jaunākās modes skates tos atkal ir atgriezušas mūsu dzīvē, piedāvājot jaunus modeļus, kurus droši var nēsāt ne tikai kā svētku tēla elementu, bet arī dod iespēju papildināt ikdienas tēlus.

Visbiežāk šādi svārki tiek darināti ar oderējumu, kas neļaus nosalt gadījumā, ja jūsu brīvdienas plānotas ne tropiskos apstākļos.

Šādiem svārkiem nav vecuma, svara ierobežojumu un vispār nav iemesla šo lietu nenēsāt, ja jums tā patīk. Uzdrošinieties to valkāt, saņemiet komplimentus un priecājieties par savu uzdrīkstēšanos, lai arī kas notiktu.

Lasi vēl: Pievieno tikai divas karotes tieši maltajā gaļā un kotletes būs garšīgākas nekā vīra mātei

Svārku mirdzums noteikti liks par sevi manīt un piešķirs svētku noskaņu un atmosfēru.

Svārki ar mirdzumiem lieliski miksējas ar vienkrāsainiem krekliem, T-krekliem, žaketēm, topiem, kopā veidojot harmonisku svētku tēlu. Savukārt ikdienišķākām kombinācijām piemērotas ir šauras, ādas un džinsa jakas.

Tāpēc, ja vēlaties iegādāties lietu, kas būs noderīga, bet jūs nebaidāties būt uzmanības centrā – drosmīgi izvēlieties šo lietu savai garderobei.

Jūs varat droši izvēlēties svārkus ar fliteriem, lai svinētu Ziemassvētkus, Jauno gadu vai citus svētkus, jo tas ir tāds garderobes elements, kas var piešķirt lielisku noskaņu un likt jums izcelties citu vidū.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru