Kā stilīgi papildināt savu garderobi ar violetiem elementiem

Violeta ir ļoti interesanta un atšķirīga krāsa, katrs tās tonis ir īpašs, taču, neraugoties uz šīs krāsas skaistumu, to ir grūti iekļaut garderobē.

Un kā to izdarīt veiksmīgi, stāsta stiliste Elīza Gan.

Kā papildināt savu garderobi ar violetu krāsu

Šis tonis vienmēr piesaista uzmanību ar savu noslēpumainību un izsmalcinātību. Modes pasaulē to izmanto kā noslēpumainības un greznības simbolu, to bieži var atrast vakartērpos, rotaslietās, šalles un kaklasaites krāsu gammā.

Violeta krāsa asociējas ar romantiku, atspoguļo radošumu un fantāziju, tāpēc tā bieži sastopama mākslinieku, mūziķu un radošu cilvēku tērpos kopumā. Jo šī krāsa sevī nes pilienu noslēpumainības un dziļuma, kas ir tik svarīgi smalkām personībām.

Ticīgo pasaulē violeta krāsa tiek uzskatīta par garīguma simbolu, tāpēc to bieži izmanto garīgo prakšu, jogas un meditācijas tērpos un aksesuāros.

Violetā krāsa ir diezgan spilgta, tāpēc, ja attēlam nepieciešamas krāsas un dažādība, tā palīdzēs piešķirt tēlam interesi un noslēpumainību. Lai tas harmoniski izskatītos T-kreklā, pievienojiet nedaudz sārtuma, tādējādi violeta krāsa nebūs pārāk akcentēta un nepievērsīs visu uzmanību sev.

Lasi vēl: Top-3 galvenie siderāti: nogurusi augsne kļūs auglīga, bet kaitēkļi un nezāles pazudīs

Ar kādām krāsām kombinēt violetu

Šai krāsai var būt dažādi toņi, sākot no maigas lavandas līdz dziļam indigo, un katram no tiem ir sava kombināciju palete, taču ir pamata kombinācijas ar jebkuru toni, kas tēlā izskatīsies atbilstoši un līdzsvaroti.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru