Kā saprast, ka vīrietis gatavojas izbeigt attiecības ar jums?

Ne visi cilvēki attiecībās spēj būt godīgi un atklāti. Un dažkārt gadās, ka viens no partneriem ir nolēmis, ka attiecības ir izsmeltas un ir nepieciešams šķirties. Bet pateikt to tieši un godīgi dažādu iemeslu dēļ viņam nav drosmes.

Kādi signāli skaidri liecina, ka esat soli no šķiršanās un partneris gatavojas svarīgai sarunai – lasiet tālāk dotajā materiālā.

Partneris pārstāj par jums interesēties

Kad vīrietis interesējas par sievieti, viņš bieži zvana un raksta ziņas, ja nav iespējams pastāvīgi uzturēt tiešu kontaktu. Viņš nepalaiž garām jūsu ziņas, zvanus un jaunumus sociālajos tīklos.

Viņu interesē, kā pagājusi jūsu diena, kas jauns noticies. Un pat tad, ja jūs esat attiecībās jau ilgu laiku, vīrietis joprojām pastāvīgi būs ar jums kontaktā, atgādinās jums par sevi.

Ja jums ir spēcīga sajūta, ka vīrietis pazūd, attālinās, viņš pārstāj sūtīt ziņas, zvanīt un atbildēt uz telefona zvaniem – tas ir nepatīkams signāls, un jums vajadzētu atklāti parunāt.

Viņa dzīve sāk atšķirties no jūsu dzīves

Viena no neizbēgamas šķiršanās pazīmēm – vīrietis sāka pavadīt savu brīvo laiku bez jums, viņam ir cita kompānija, uz kuru jūs neesat aicināta. Viņš var doties uz tikšanos ar draugiem un nepaziņot jums par to. Vai vēl sliktāk – tā vietā, lai komunicētu ar jums, viņš arvien biežāk izvēlas komunicēt ar kādu citu.

Šādā situācijā psihologi iesaka vispirms sākt runāt, pirms vīrietis nav galīgi distancējies. Iespējams, viņam vienkārši vajag nedaudz vairāk telpas. Vai varbūt jūsu attiecības patiešām ir beigušās. Jebkurā situācijā – ir vērts noskaidrot, kas notiek.

Lasi vēl: Pārtikas produkti, kuru derīguma termiņš gandrīz nekad nebeidzas: ko var uzglabāt mūžīgi

Jūs sākat kaitināt savu partneri

Jebkurās attiecībās ir situācijas, kad partneri viens otru kaitina. Un parasti tas notiek kādu ārēju faktoru dēļ. Īstu jūtu gadījumā šādi uzliesmojumi ir pārejoši un nenozīmīgi. Bet ieilgušas situācijas, kad aizkaitinājums izplūst ik uz soļa un vārda ir ļoti slikta zīme.

Ja jūtas aiziet, vīrietis sāk uztvert sievieti kā jebkuru citu cilvēku, ar kuru viņam nav emocionālas saiknes. Un viņš var viņai uzkliegt, teikt rupjas lietas, lamāties – jebkāda iemesla dēļ un pat nejust nekādu vainas apziņu.

Ja jūsu partneris sāk uzvesties agresīvāk nekā agrāk, sarkastiski, rupji, atbildēt jums ar dusmām – ir vērts ar viņu sirsnīgi aprunāties.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru