Kā saprast, ka kolēģis vai draugs tevi slepeni ienīst: nosauktas 6 galvenās pazīmes

Ir vairākas pazīmes, pēc kurām var atpazīt viltus draugu.

Ne katram cilvēkam pietiek drosmes atklāti atzīties par savām simpātijām un antipātijām. Reizēm tas noved pie dīvainām situācijām, kad tas, kuru tu uzskatīsi par savu draugu vai domubiedru, patiesībā tevi slepeni ienīst.

Tomēr pēc dažām smalkām pazīmēm var gūt ieskatu cilvēka patiesajā attieksmē pret jums.

Tu vienmēr esi komunikācijas iniciators

Vai tev ir kāds “draugs”, kurš nekad nepieiet pie tevis pirmais? Tu vienmēr esi pirmais, kurš ierosina pavadīt laiku kopā, un no viņa nekad nesaņem šādus piedāvājumus. Turklāt viņš vienmēr ir ar kaut ko aizņemts un bieži vien noraida tavus piedāvājumus ar apšaubāmiem attaisnojumiem.

Vienīgais iemesls, kādēļ viņš varētu pats tev piezvanīt, ir tas, ka viņam no tevis nepieciešama palīdzība. Piemēram, lai aizņemtos naudu.

Emocionālā distance

Šī pazīme ir skaidri redzama tipiskā situācijā, kad esat nolēmuši pavadīt laiku lielā kompānijā, un pirmie uz norunāto vietu ierodaties tu un ļoti problemātiskais “draugs”. Protams, viņš sasveicinās, bet bez liela entuziasma. Saruna ar viņu nenotiek, un viņa ķermeņa valoda liecina, ka viņš nevēlas ar tevi veidot sarunu.

Lasi vēl: Jūsu Valentīndienas pušķis saglabāsies ļoti ilgi, pateicoties šiem floristu padomiem un trikiem

Ir pārāk pieklājīgs pret tevi

Labas manieres ir svarīgas. Bet vai ir tāda lieta kā pārāk liela pieklājība? Pētījumi liecina, ka tad, ja kāds pārlieku izmanto pieklājību, tā var būt negodprātīga uzvedība. Īpaši tad, ja jūsu sarunas nekad nepārsniedz virspusējas tēmas.

Patiesība ir tāda, ka cilvēks, kuram tu nepatīc, cenšas kompensēt savu negatīvo attieksmi pret tevi ar viltus pieklājību, lai tu nenojaustu  viņa patieso attieksmi pret tevi.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru