Kā mēness aptumsums un lielā Marsa konfrontācija 27. Jūlijā izmainīs jūsu dzīvi. Tava dzīve kardināli mainīsies!

Mēness zaudēs spēku, tāpēc ar emociju kontroli būs daudz grūtāk. Cilvēki apkārt sāks šķist kaprīzāki, ļoti aizkaitināti. Daudziem Mēness vājums padarīs par neiespējamu rast kompromisu. Ja jūs jau sen esat attiecībās vai laulībā, šī diena parādīs jūsu rakstzīmju mīnusus un vājās puses vai pat padarīs jūs greizsirdīgu. Efektīvi no greizsirdības tik vaļā palīdzēs sarunas par šo destruktīvo sajūtu 27. jūlijā.

Kaislību var aizstāties ar nežēlību vai rupeklību; cieņa var kļūt par savtīgumu un spītīgumu. Arī draudzība var tikt apdraudēta, tāpēc astrologi un eksperti iesaka nedaudz sadarboties ar tiem, kas jums ir dārgi, un nevis dot vienam otram tukšus solījumus.

Finanses, darbs un bizness 27. jūlijā

Ar cilvēku aizkaitināmību un nomāktību tiks ietekmēts arī darbs. Ja jums ir jāstrādā ar cilvēkiem pēc vēlēšanās, tad šai dienai būs nepieciešama izturība. Ja jūs nopelnat nošķirtībā, tad varat cerēt, ka problēmas apies tevi. Šo laiku var saukt par “tumsu” tādu profesiju pārstāvjiem, kas saistīti ar skaitļiem, ar komunikāciju, ar precizitāti, ar fizisko darbu. Ja jūs esat radošās profesijas pārstāvis, tad ir mazāks risks: gluži pretēji, tajā pašā dienā prāts spēj attīrīt sevi, ieviešot jaunas idejas.

Marso opozīcija spēj mainīt cilvēces finansiālo dzīvi kopumā. Šajās dienās var rasties valūtas avārijas, biznesa attiecību pārtraukumi starp valstīm. Pastāv lielas izredzes uz nopietniem konfliktiem un nesaskaņām.

Runājot par pašiem finanšu jautājumiem, 27. jūlijā tos labāk nevajadzētu risināt. Mēness un Marsa negatīvās apvienības kombinācija ir ideāla finanšu krāpniecībai. Šajās dienās azartspēles dod vislielāko peļņu organizatoriem, tas ir, kazino. Labāk nav veikt pirkumus 27. datumā, jo pastāv liela iespēja vilties iegādātajās lietās, priekšmetos un pakalpojumos.

Cilvēku noskaņojums 27. Jūlijā būs kopumā nestabils. Šī iemesla dēļ, var klibot Vese***a, var būt galvassāpes, vājums. Efekts ir ļoti līdzīgs magnētiskai vētrai. Iekšējais stress ir daļēji saistīts ar pārdzīvojumiem. Bet tas nenozīmē, ka jums ir jāveic lai krājumi tabletēm pret visām kaitēm vienlaicīgi: ja rodas nogurums var palīdzēt vienkārša pastaiga, vēsa duša vai gājiens uz baseinu.

Šī diena būs riskanta attiecībā uz enerģiju, jo destruktīvajai jaudai būs ļoti spēcīga ietekme uz tiem cilvēkiem, kuri pieraduši izmantot ilūziju un izvirzīt stingrus mērķus. Pazemināt latiņu vismaz šodien. Neļaujiet sev apjukt.

Lasi vēl: Divpadsmit vienkārši un garšīgi saldumi pagatavojami bez cepšanas

Protams, ne visi tiks pakļauti ilgākajam aptumsumam un Marsa konfrontācijai. Dvīņi, Jaunava un Strēlnieks spēs izvairīties no akūtām problēmām visās dzīves jomās, jo Marss un Mēness neieņem lielu lomu šo zīmju liktenī. Pārējiem jāuzmanās no nepatikšanām, kas notiks ātri un spontāni. Ja kaut kas sāk iet nevis saskaņā ar noteikumiem, nezaudē savaldīšanos. Palīdziet viens otram, ievērojiet citu cilvēku principus un noteikumus.

Spēcīgākie garācilvēki būs uzvarētāja stāvoklī, jo šodien daudzi var pamest sacensību cīņā par vietu zem saules. Ja jūs mēģināt, tad pūles tiks apbalvotas, jo daudzi konkurenti var atstāt sacensības, jo šī ir ļoti bīstama diena, kurā parādās divi ienaidnieki: Marss un Mēness.

Avots:

cluber

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru