Kā mēness aptumsums un lielā Marsa konfrontācija 27. Jūlijā izmainīs jūsu dzīvi. Tava dzīve kardināli mainīsies!

Kopā šie divi notikumi var mainīt katra cilvēka dzīvi un visas cilvēces dzīvi kopumā.

Lasi vēl: “Prāta Vētra” atklāj, kas ir noslēpumainais piektais grupas dalībnieks, kas nav redzams ne plakātos, ne fotogrāfijās

Marss 27. jūlijā pietuvosies Zemei maksimāli tuvu, un tieši tajā pašā dienā 21. gadsimtā būs visilgākais mēness aptumsums. Vienlaikus notiks divas retas parādības, kas padarīs šo dienu patiesi unikālu.

Marsa lielā konfrontācija notiek konsekventi, jo Sarkanās planētas pietuvošanās Zemei norisinās visu mēnesi. Kopš 27. jūlija ir konfrontācijas kulminācija, šī diena būs neparedzama un pat bīstama. Mēness aptumsums ugunij pievienos eļļu, un kopā šie divi notikumi var mainīt katra cilvēka dzīvi un cilvēces dzīvi kopumā.

Mīlestība un attiecības 27. jūlijs

Mīlestībā būs novērojama īpaša bīstamība nākošā aptumsuma draudu un konfrontācijas starp Marsu un Zemi dēļ. Tas pats attiecas uz jebkura cita veida attiecībām. Draudzība un mīlestība tiks pārbaudītas uz spēka izturību, diena var paiet strīdos un konfliktos.

Lai no tā izvairītos, jums būs jāapgūst elastīgums, bet tajā pašā laikā, izlīdzinot stūrus, jūs nevarat piekāpties principiālos jautājumos. Lielākā daļa nestabilitātes attiecībās var būt saistīta ar banālu nevēlēšanos saprast vienam otru: kareivīgais Marss veicina neuzticību, pat ja ir iespējams rast kompromisu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru