Kā izvārīt burkānus 5 minūtēs: visu gudro saimnieču triks

Lai šis triks izdotos, burkāniem noteikti jābūt svaigiem. Bez puves vai bojājumiem.

Šefpavāre Jūlija Kāne pastāstīja, kā tikai piecās minūtēs izvārīt burkānus salātiem. Pēc viņas teiktā, pietiks ar nelielu viltību.

Kulinārijas eksperte apliecināja, ka vispirms burkāni ir jāsagatavo. Būs jāizvēlas svaigi un, pats galvenais, kvalitatīvi dārzeņi. Turklāt tie rūpīgi jānomazgā un jānomizo no mizas. Pēc tam atliks tikai sagriezt burkānus kubiņos vai ripiņās.

Iegūtais izstrādājums būs jāievieto stikla traukā. Turpat jāielej arī neliels daudzums ūdens. Pēc tam trauks būs jāieliek mikroviļņu krāsnī. Tehnika jāieslēdz uz piecām minūtēm un ar maksimālo jaudu. Var izmantot pat vecu mikroviļņu krāsni.

Gatavošanas laikā nav par sliktu ik pa laikam pārbaudīt burkānus. Iespējams, ka dārzenis izvārīsies daudz agrāk.

Lasi vēl: Magnētisko vētru kalendārs 2024. gada martam: svarīgākie datumi

Ja tas nenotiek, tad atliek vēlreiz pārbaudīt burkānu gatavības pakāpi un vajadzības gadījumā tos no mikroviļņu krāsns izņemt laukā ātrāk. Gatavību var pārbaudīt arī ar nazi. Burkānu kubiņiem vai riņķiem jābūt mīkstiem, bet ne pārāk izšķīdušiem.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru