Ielejiet minerālūdeni tieši savā gludeklī: lieliskie rezultāti pārsteigs pat pieredzējušas saimnieces

Apģērba gludināšanas kvalitāte paaugstināsies vairākas reizes.

Gludeklis pelnīti tiek uzskatīts par vienu no katras saimnieces neaizstājamākajām lietām. Tomēr tikai retais zina, ka tajā regulāri jālej minerālūdens. Eksperti ir pastāstījuši, kāpēc tas ir nepieciešams.

Visa būtība ir tāda, ka laika gaitā jebkurā gludeklī veidojas sodrēji. Un aplikums veidojas ne tikai ārpusē, bet arī iekārtas iekšpusē. Šo problēmu var atrisināt ar parasta minerālūdens palīdzību. Tas būs jāuzlej tieši tajā nodalījumā, kurā jāatrodas ūdenim.

Pēc tam atliks tikai sākt izmantot tehniku paredzētajam mērķim. Dzelzs gludeklis ir jāieslēdz, un pēc tam ar to jāizguldina neliels auduma gabals. Ieteicams izmantot nevajadzīgas lupatas. Iespējams, ka uz materiāla paliks kvēpu pēdas.

Lasi vēl: Kā izvārīt burkānus 5 minūtēs: visu gudro saimnieču triks

Kamēr iekšā ir minerālūdens, pēc iespējas biežāk nospiediet gludekļa tvaika pogu.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Kad viss minerālūdens ir iztvaikojis, gludekli var lietot parastajā veidā, tagad ielejot tajā parastu tīru ūdeni. Izmantojot šādu metodi, iekārtas kalpošanas laiks ievērojami pagarināsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru