Kā iemācīties ”lasīt” cilvēkus?

Kādreiz liekas, ka būtu tik superīgi ja varētu spēt ”nolasīt” cilvēku tikai vien paskatoties ar viņu. Mēs tev iemācīsim kā to izdarīt!

Lasi vēl: Mēs gribam tevi tikai brīdināt! Ja braucot ar automašīnu nepiesprādzē savu bērnu, tad var atgadīties tā!

Patiesībā tur nav nekā grūta un daudzi cilvēku var ”nolasīt” citu cilvēku. Pat vairāk: viņi bieži to dara neapzinoties. Problēma sākas tajā, ka tu sāc loģiski domāt un visu to noliedz.

Pirmais no kā vajag sākt – prioritāšu saraksts. Ja vēlaties ”lasīt” cilvēkus, tad pirmajā vietā tev ir jāmāk cilvēkiem uzticēties, just savu intuīciju un gaišredzību. Bieži informācija atnāk tēlos – tev tikai jāspēj tēli pareizi ieraudzīt. Loģisko domāšanu atslēdz pilnībā.

Prāta attīrīšana:

Tā ir prāta attīrīšana. Lai attīrītos ir svarīgi kur un kādā pozā jūs sēžat. Pozai ir jābūt atvērtai, pretējā gadījumā tu noslēgsies un informācija tev nepienāks. Pāris minūtes velti tikai sev. Attīri prātu no negatīvām domām un emocijām. Domā par ko siltu un mājīgu.

Lasi vēl: Pateicoties šim dabīgajam līdzekli, jūs uz visiem laikiem atmetīsiet smēķēšanu un nekad pat negribēsiet to atsākt!

Ieskatīties cilvēkā:

Iesākumā tev vajadzēs fotogrāfijas, dzimšanas datumu un cilvēka vārdu. Vārds nav obligāti, jo var arī daudz ko uzzināt ieraugot tikai cilvēka dzimšanas datumu.

Tev šis brīdis ir jāvelta tikai savām iekšējām sajūtām. Atļaujiet savām čakrām atraisīties. Ja cilvēku pirmo reizi dzīvē satiec sasveicinies ar viņu paspiežot roku un šajā brīdī tu saņemsi informāciju par viņu, tev tikai jāspēj tā vizualizēt. Kad esi ar cilvēku iepazinies trešās čakras punkts ir – galva. Pieskaroties tai tu vari daudz ko par cilvēku sajust.

Ja tevī ir šīs spējas, tad bez problēmām tu varēsi sajust kaut ko par cilvēku, viņa nākotni, pagātni vai tagadni. Pamēģini!

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru