Jūs būsiet sajūsmā: modes vēsturnieks Vasiļjevs nosauca galvenās 2024. gada tendences

Tev vajadzētu sākt atjaunināt savu garderobi jau tagad.

Pēc dažām nedēļām mainīsies ne tikai kalendāra lapa, bet arī modes tendences. 2024. gadā aktuālas kļūs lietas, kas iepriekš šķita dīvainas. Modes vēsturnieks Aleksandrs Vasiļjevs pastāstīja, kādām lietām un toņiem vajadzētu pievērst uzmanību jau tagad.

Pēc modes eksperta domām, 2024. gadā viena no galvenajām tendencēm būs zaļā krāsa. Tā jau ir sākusi parādīties slavenu zīmolu kolekcijās. Ne mazāk stilīgas būs persiku un aprikožu krāsas. Tās būs piemērotas gandrīz visām sievietēm.

Baltā krāsa nezaudēs savu aktualitāti. Vasiļjevs apliecināja, ka šis tonis jau daudzus gadus uzsver katras sievietes gaumi un eleganci. Īpaši aktuāli 2024. gadā būs siltā piena toņi, kā arī modernais ekru tonis. Ir vērts pievērst uzmanību arī rozā krāsai – šī krāsa tradicionāli tiek uzskatīta par vienu no sievišķīgākajām.

Lasi vēl: Vienkārši svētku salāti ar vistas krūtiņu, kartupeļiem un šampinjoniem

Īsts jaunums 2024. gadā būs tonis “somo”, kas atgādina laša krāsu. Šī krāsa jau bija populāra 20. gs. trīsdesmitajos gados, un arī tagad tas var būt lielisks papildinājums jebkuram tēlam.

Starp milzīgo apavu klāstu Vasiļjevs ieteica vērīgāk aplūkot modeļus ar traktora zoli. Šādi apavi ne tikai paliks modē, bet arī turpinās nodrošināt komfortu pastaigas laikā. Turklāt modē saglabāsies arī čelsija stila zābaki. Tie ir slaveni ar nelielu, stilīgu papēdi, kā arī ar savu daudzpusību.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru