Ja jums parādās šie simptomi, nekavējoties sauciet ātro palīdzību!

Reizēm laiks ir viss, kas jums tiek dots.

Diemžēl daudzi nemaz neapjauš, kas ir patiesi ekstremāla situācija. Ļoti daudz šķietami nelielu traumu vai simptomu patiesībā ir tādi, kurus nekavējoties būtu jāaprauga mediķiem.

Lasi vēl: Puiši, mēs jums atklāsim, kuras 3 zodiaka zīmju pārstāves ir viskaislīgākās un neaizmirstamākās gultas priekos

Pirmais simptoms: neparasti spēcīgas galvassāpes

Visticamākais, ka brīdī, kad sajūtat galvassāpes, jūs vienkārši iedzerat pretsāpju līdzekļus un dodieties gulēt.
Šī ir pareiza rīcība daudzās situācijās, īpaši tad, ja jums ir nosliece uz migrēnu vai histamīna daudzuma palielināšanos organismā, turklāt esat labi pazīstami ir šādiem simptomiem.
Taču, ja gadījumā jums sāka tik stipri sāpēt galva, kā nekad agrāk, iesakām nekavējoties vērsties pie ārsta pēc palīdzības.
Kolumbijas Universitātes Medicīnas centrs brīdina: šāds simptoms var liecināt par Vese***ai bīstamu As**s izplūdumu galvā.

Otrais simptoms: sāpes krūtīs
Ja gadījumā izjūtat sāpes krūtīs, nekavējoties pievērsiet pastiprinātu uzmanību visiem simptomiem.
Ja šo sāpju izraisītājs ir labi zināms vai saprotam, piemēram, trauma vai sastiepti muskuļi, tad, visticamākais, nav pamata bažām.
Taču, ja jūs izjūtat spiedošu sajūtu, kas lēnām pāriet sāpēs, tad nepieciešams nekavējoties vērsties pie ārsta pēc palīdzības.
Pēc “My Heart Sisters” organizācijas datiem – šādas sāpes, īpaši pēc vingrinājumiem, var būt iepriekšējs sirdsdarbības traucējumu brīdinātājs, piemēram, brīdinot par sirdslēkmi.
Trešais simptoms: augsta ķermeņa temperatūra
Ja jums ir saaukstēšanās vai gripa, tad paaugstināta ķermeņa temperatūra ir tikai norma, kas liecina par to, ka organisms cīnās ar slimību.
Parasti to iespējams samazināt, lietojot aspirīnu vai ibuprofēnu, taču ir arī izņēmumi.
Ja jums gadījumā pēkšņi strauji palielinājās ķermeņa temperatūra, sauciet ātro palīdzību.
Saskaņā ar “WebMD” datiem, ķermeņa temperatūra pieaugušam cilvēkam, kas pārsniedz 40 grādus, ir pamats saukt neatliekamo medicīnisko palīdzību. Pastāvīga ķermeņa temperatūra 39 grādi un vairāk var liecināt par smagu infekciju, kuru nepieciešams ar steigu ārstēt.

Lasi vēl: Īsta plēsoņa! Kuras sievietes medī svešus vīriešus un kāpēc?
Ceturtais simptoms: elpas trūkums
Saprotams, ka elpas trūkums pēc skrējiena vai ātras iešanas pa kāpnēm ir pilnīgi normāla parādība.
Taču, ja jūs gadījumā nekādi nespējat atgūt elpu, tad tas jau ir nopietns simptoms. Ja izjūtat skābekļa trūkumu, tas jau ir nopietns pamats, lai vērstos pēc palīdzības pie mediķiem.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru