Ja jums dzīvē pašlaik ir ļoti grūts posms, izlasiet šo lūgšanu! Informācija ņemta no Svētajiem rakstiem

Šo lūgšanu man iemācīja omīte. Tā jau ne reizi vien mani ir glābusi! Atceros, ka neticēju tam, jo ar vīru biju palikusi svešā valstī, bez paziņām, bez naudas… Viss, kam mēs varējām vēl ticēt, bija Dievs. Es atcerējos šo lūgšanu un visu nakti neatlaidīgi lūdzos. Un mums palīdzēja Svētais Nikolajs – tajā dienā vīram piezvanīja un piedāvāja ļoti labu darbu. Kopš tā laika es šai lūgšanai ļoti ticu!

Lasi vēl: Puiši godīgi apraksta ko domā par sieviešu vagīnām un kāpēc viņu cerētais nav realizējies….

Dalos arī ar jums ar šo spēcīgo lūgšanu. Ne visi tic lūgšanām, taču brīdī, kad dzīvē pienāk grūtas situācijas, vairs neatliek nekas cits, kā pievērsties augstākiem spēkiem. Visvarenie svētie, kas savas dzīves laikā pierādījuši savas dvēseles taisnību un integritāti, jau vairāku gadsimtu garumā ir lūguši Debesu Tēva palīdzību.
Tieši šāds cilvēks bija arī Svētais Nikolajs, kuram lūdzas miljoniem ticīgo. Ir ļoti daudz liecību, ka lūgšana Svētajam Nikolajam ir mainījusi cilvēku dzīves, palīdzot tikt galā ar nelaimēm un visdažādākajām problēmām.
Tauta tic, ka lūgšana Svētajam Nikolajam Brīnumdarim patiešām maina likteņus. Šī lūgšana tiešām palīdz visiem, kas grūtā brīdī lūdz pēc palīdzības. Šo lūgšanu skaita ar mērķi uzlabot veselību, gūt labklājību, veiksmīgai laulības dzīvei, dvēseles mierinājumam un daudz kam citam. Svētais Nikolajs tiek uzskatīts par jūrnieku, ceļotāju aizbildni, jo, būdams vēl dzīvs, spēja noteikt, kad jūrā būs negaiss.

Lasi vēl: Šie ir laimīgu pāra ieradumi, kurus partneri dara neatkarīgi no noskaņojuma
Pareizticīgo lūgšana Svētajam Nikolajam ir viena no visspēcīgākajām. Ja šī lūgšana ir patiesa un nāk no sirds, tā spēs uzlabot cilvēka dzīvi, izārstēt, palīdzēt. Labvēlīgas izmaiņas notiek ne tikai to cilvēku dzīvēs, kas lūdz, bet arī to cilvēku dzīvēs, par kuriem lūdz.

Brīnumdaris palīdz pat šķietami visgrūtākajās dzīves situācijās. Tik tiešām – tie cilvēki, kas ir izteikuši šo lūgšanu, piedzīvojuši brīnumainas pārmaiņas savā dzīvē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru