Ja grasies šogad precēties, tad iepazīsties ar 2018. gada kāzu tendencēm

Kleita

Lasi vēl: Vai esi ievērojis, ka kāzās līgava baznīcā stāv VIENMĒR KREISAJĀ PUSĒ? Skat, kāpēc!

Divas svarīgākās tendences 2018. gada kāzu kleitām ir – piedurknes un ļoti daudz spīdumu un dimantu. Kāzu modes dizaineri arī virzās prom no klasiskās toņu baltās un krējuma krāsas uz tumši sarkanas, gaiši zilās un pat pilnīgi melnas kāzu kleitas tām, kuras vēlas pārsteigt sevi un viesus. Kleitas dekorētas ar kristāliem un akmeņiem. Jāņem vērā, ka šogad īpaša uzmanība tiks pievērsta tillam.

Dekorācijas

Šeit tēmas var būt bezgalīgas! 2018. gada dekorācijām ir jābūt spilgtām un stilīgām. Šajā gadā lemjot par dekorācijām ir jāatcerās, ka ir ļauts fantazēt un pat tas ir nepieciešams. Ir jāņem vērā līgavas un līgavaiņa domas. Krāsām un idejām jābūt jautrām nevis garlaicīgām.

Minimālisms

Līgavai jābūt vienkāršai kleitiņai, taču ar spīdumu un eleganci. Ja jaunais pāris mīl minimālismu, tad šogad tas arī būs visa centrā. Starp citu, šī gada tendences papildinājums ir marmora un rozā zelta tendence. Nebaidies kāzu dekorācijās iekļaut arī melno krāsu. Tas šogad ir atļauts, bet tikai drosminiekiem!

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmju sievietes var kļūt par patiešām neciešamām sievām

3 galvenie padomi, kurus obligāti jāņem vērā:

Ģimeniska atmosfēra

Akcents uz dabīgiem materiāliem, atvērta dabas teritorija, kopējie galdi, spuldzes un mājīgs dekors. Šajās kāzās parasti nav mākslinieku, bet ir dzīvā mūzika, iepriekš ir sagatavotas izrādes viesiem kā dāvanas jaunajam pārim un, protams, nevar aizmirst par garšīgiem ēdieniem.

Romantika

Klasika vienmēr ir aktuāla! Un kāzas vienmēr būs saistītas galvenokārt ar romantiku, ziediem, smalku paleti. 2018. gada tendence ir elegants jaunais pāris, romantiskas kāzu arkas un plīvojoša līgavas kāzu kleita.

Galvenais padoms attiecībā uz dekorācijām – necenties visu izdarīt uzreiz

Vienas kāzas – viena ideja. Jā, skan dīvaini, bet tas tā ir. Labāk mazāk nevis pārspīlēts dekorāciju daudzums, kurš izskatās bezgaumīgi. Atceries, ka šogad jāņem vērā minimālisms!

Lai šī gada kāzas Jums būtu neaizmirstamas!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru