Ja augstākie spēki dāvā sievietei meitu. Ko Dievs ar to grib pateikt? Satriecoši pateikts!

Mēdz teikt – ja sievietei piedzimst meita, tā ir augstāko spēku dāvana un kompliments. Par ko tad patiesībā liecina meitas piedzimšana? Kāpēc tieši šim notikumam ir tik dievišķa nozīme?

1.Jebkurš bērns ir savu vecāku turpinājums. Bet meita ir iespējamais mātes iemiesojums nākotnē. Tieši šādā veidā Dievs var likt sievietei saprast, ka viņš augstu vērtē viņas garīgās un mātišķās īpašības un uzticas viņai topošās sievietes un mātes audzināšanā.

2.Ja mēs runājam nedaudz piezemētākā līmenī, varam atcerēties seno apgalvojumu, ka māte vienmēr ir tuvāka meitai nekā dēlam. Un – ja vēl meita ir īstapalīdze, līdzgaitniece un dvēseles radiniece mātei, tad tā patiesi ir dievišķa dāvana.

3.Var jau nenogurstoši apgalvot, ka starp māti un dēlu ir iespējamas draudzīgas attiecības. Jā, droši vien – tas ir iespējams. Taču mamma un meita var kļūt par īstāmdraudzenēm, viņas var apspriest viena ar otru tādas tēmas un personiskās nedienas, par kurām ar dēlu vienkārši nav iespējams runāt. Kad meita būs pieaugusi, viņa sāks saprast mammu kā sieviete sievieti, un tad savukārt viņavarēs uzticēt mātei savus personiskos noslēpumus un problēmas.

4.Pastāv diezgan izplatīts uzskats, ka draudzība starp sievietēm nav iespējama. Katra vājā dzimuma pārstāve redz otrā sāncensi. Tomēr – ja audzināšana norit pareizā gultnē un starp māti un meitu izveidojas harmoniskassavstarpējāsattiecības, viņu starpā konkurence neveidojas. Par patiesu dāvanu mātei kļūst lepnums par savu meitu un apzināšanās, ka arī viņas bērns lepojas ar viņu.

5.Nevajag aizmirst arī par to, ka tad, kad bērns pamet vecāku mājas un izveido savu ģimeni, tieši par dēlu saka, ka viņš ir “nogriezts rieciens”. Dabiski, ka arī mātes un meitas attiecības pēc tam, kad meita rada savu ģimeni, nonāk citā līmenī, bet emocionālā saikne viņu starpā saglabājas.

Lasi vēl: Šī ir dārza augu saderības tabula! Lieliski palīdzēs izaudzēt augus piepilsētas zonā! + kurus augus nedrīkst stādīt kopā

Protams, jebkura dzimuma bērniņa piedzimšana ir dāvana. Bet tieši meitā māte var saskatīt savu sievišķo turpinājumu un atrast viņā vistuvāko un saprotošāko cilvēku.

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru