Izrādās, gultas veļas krāsas izvēle daudz ko pasaka par tavu temperamentu

Ko nosaka gultas veļas izvēle? Kādam fundamentāli svarīgs ir materiāls, bet kāds saraksta augšgalā liek krāsu. Un tam patiešām ir liela nozīme.

Zināms, ka krāsa mūsu dzīvē ir ļoti svarīga, piemēram, sarkanā – atzītā kaisles krāsa – rada īpašas sajūtas, savukārt zilā rada atmiņas par jūru un maigām vēsmām un nomierina. Interesanti, ka pastāv arī pretēja tendence: pēc tā, kādu krāsu cilvēks izvēlas, var spriest par viņa temperamentu.

Tātad, ja jūs dodat priekšroku zaļas krāsas gultasveļai, varam teikt, ka esat pārliecināts cilvēks. Ja vēlaties gulēt uz gultasveļas bagātīgā smaragda tonī, jums nav sveša vēlme pēc greznības, jo smaragda krāsa – viena no visvairāk izmantotajām baroka virzienā. Bet gultasveļa salātu zaļā krāsā vēsta, ka jūs vēlaties pēc iespējas ilgāk saglabāt jaunību.

Olīvkrāsas veļu izvēlas tie, kas vēlas stabilitāti. Starp citu, ņemiet vērā, ka, ja guļamistabas logi vērsti uz dienvidiem, varat izvēlēties zaļu gultasveļu aukstos toņos, bet, ja logi ir ziemeļu pusē, tad dodiet priekšroku silti zaļai gammai.

Lasi vēl: Gudru saimnieču padomi plastmasas palodžu tīrīšanai

Violeta gultasveļa – radošu dabu liktenis, nosliece uz misticismu. Violetā gultasveļa izstaro cilvēka vēlmi pēc bagātības – galu galā šī krāsa tiek uzskatīta par karalisku. Baklažānu nokrāsas mīl tie, kuri mēdz pavadīt stundas mājīgā vidē, domājot par mūžīgo.

Ceriņkrāsas gultasveļas komplektus izvēlas cilvēki, kas iegrimuši romantiskos sapņos. Tie, kas dod priekšroku piesātinātajai fuksijas krāsai, labprāt dara daudz lietu vienlaikus.

Dzeltenu gultasveļu pērk nepielūdzami optimisti, kuri ir pieraduši visā saskatīt pozitīvo. Gaiši dzeltenas krāsas gultasveļas komplektus iecienījuši aktīvi cilvēki, kuri ne mirkli nesēž mierā, gultasveļa ar zeltainiem toņiem rotā guļamistabu ģimenes vērtību cienītājiem, kuri rūpējas par savu ģimeni. Savukārt gultasveļu kviešu, smilšu vai medus krāsās iecienījuši tie, kam patīk ceļot, jo šīs krāsas atgādina par iespaidu maiņu.

Sarkanu veļu, tostarp gultasveļu, izvēlas kaislīgas un emocionālas dabas cilvēki, kurus pārņem emocijas. Piesātinātu koši sārtu krāsu gultasveļai var izvēlēties enerģiski cilvēki, kuri ir ar noslieci uz spilgtu emociju izpausmi, bet pieklusinātākus toņus izvēlas tie, kuri novērtē respektablu izskatu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru