Gudru saimnieču padomi plastmasas palodžu tīrīšanai

Mūsdienās plastmasas logi stāv lielākajā daļā dzīvokļu un privātmāju. Tāpat kā viss mūsu mājoklī arī logi un jo īpaši palodzes ir pakļauti piesārņojumam.

Plastmasas palodzes īpaši ātri kļūst netīras, kad mēs bieži vēdinām telpas, putekļi no ielas un pilieni no puķu podiem pēc laistīšanas, veido uz tām netīrus plankumus un drazas. Te mēs sākam domāt, kā tās notīrīt?

Ar ko tīrīt plastmasas palodzes, ja tās ir netīras? Patiesībā metožu ir diezgan daudz. Šajā padomā es sniegšu dažas no tām.

Jūsu palodzes baltās krāsas atsvaidzināšanai labi noder tāds izplatīts līdzeklis kā “Domestos”.

Mums no TV reklāmām labi pazīstamais “Mr Prosper” lieliski tiek galā ar vienkāršiem netīrumiem. Gluži kā reklāmās – noslaukiet to, un viss ir tīrs un kārtīgs.

Palodzes varat tīrīt arī ar parasto stiklu tīrīšanas līdzekli. Varat izmantot arī salvetes, kas paredzētas biroja iekārtām, vai mitrās salvetes virtuvei un mikroviļņu krāsnij.

Lasi vēl: Nešaubieties: 5 pazīmes, kas liecina, ka esat attiecībās ar kādu, kurš jūs mīl

Ja nekā tāda nav, tad vienkārši ņemiet jebkuru veļas pulveri, sajauciet ar nelielu ūdens daudzumu, sagatavojot putras konsistenci, tad to uzklājiet uz plastmasas palodzes, pēc tam vienkārši noskalojiet ar ūdeni un noslaukiet sausu.

Līdzīgu pastu var viegli pagatavot arī no veļas ziepēm. Vienkārši ielieciet veļas ziepes nelielā burciņā un pievienojiet siltu ūdeni. Drusku sakratiet un samaisiet, tad izmantojiet šo koncentrēto ziepju šķīdumu, lai iztīrītu plastmasas palodzes.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru