Izrādās, dvieļu izvēle ir vesels process, kas prasa noteiktas zināšanas

Kādam jābūt ideālajam dvielim? Tam lieliski jāabsorbē mitrums, jābūt mīkstam, patīkamam pieskārienam, ātri jāžūst un pat pēc intensīvas lietošanas ilgi jāsaglabā savu sākotnējo izskatu.

Patiesībā, neskatoties uz šķietamo vienkāršību, pareizi iegādāties dvieli, nav nemaz tik vienkārši. Taču daži padomi ļaus to izdarīt daudz ātrāk. Svarīgi ir arī apsvērt, kādiem nolūkiem tekstilizstrādājums tiek pirkts.

Kādu dvieli izvēlēties vannas istabai

Dvieļa blīvums, kas norādīts uz etiķetēm, ir ļoti svarīgs, jo tas ļauj uzzināt šķiedru skaitu gramos uz 1 kvadrātmetru. Jo vairāk šķiedru, jo attiecīgi augstāka ir absorbcijas spēja, tāpēc jo lielāks blīvums – jo labāk. Vannas dvieļiem optimālākais rādītājs ir 500-750. Vienlaikus jāsaprot, ka, jo lielāks blīvums, jo ilgāk dvielim būs nepieciešams žāvēties.

Attiecībā uz izgatavošanas materiālu, protams, priekšroka dodama dabīgai kokvilnai. Tā ir patīkama ķermenim, turklāt tai raksturīga laba nodilumizturība. Taču ir svarīgi saprast, ka kokvilna ir dažādas kvalitātes, ja redzat saburzītu un ļoti cietu dvieļu kaudzi – labāk no pirkuma atteikties.

Lasi vēl: Gardu mājās gatavotu nūdeļu recepte: tikai četras sastāvdaļas

Noteikumi, kā izvēlēties dvieli virtuvei

Virtuvē ir grūti iedomāties dzīvi bez virtuves dvieļa. Tas ir neaizstājams, lai noslaucītu sausus traukus, slapjas rokas, dažkārt vienkārši notīrītu drupatas no galda, pārklātu pīrāgu mīklu utt. Pērkot noteikti pievērsiet uzmanību ražošanas materiālam.

Rokām frotē dvieļi būs ideāli piemēroti. Tie ir lieliski uzsūcoši, taču izvēlieties kvalitatīvus modeļus. Pretējā gadījumā šādi dvieļi atstās pūkas uz traukiem un citām virsmām, un tie ātri sabojāsies.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru