Ginekologs atklāj, ka ir viens ļoti dīvains, bet efektīvs veids kā atbrīvoties no maksts infekcijas

Pēc seksa sievietes, kurām vagīnas ir pakļautas sēnīšu infekcijām, mājās vajadzētu lietot vienkāršu lieta – matu žāvētāju. Šī lieta ir katrai sievietei un ne katra zina, ka matu fēnu var pielietot cīņai ar infekcijām.

Lasi vēl: No šīm zodiaka zīmēm izvairies, jo viņas tev salauzīs sirdi un pametīs….

Mēs to vēl neesam pārbaudījuši, bet jūs to varat izmēģināt! Ginekoloģe Alise stāsta, ka seksa laikā jūs apmainaties ar baktērijām ar savu partneri. Baktērijas sajūt siltu, mājīgu vidi un sāk tur dzīvi.

Bet sekss ne vienmēr noved pie maksts infekcijas. Mūsu imūnsistēma ir gatava tam un strādā kā aizsargs, lai neļautu baktērijām ņemt virsroku.

Bet ikvienam, kas ir pakļauts vaginālas infekcijām, būtu jācenšas to novērst ar parastu – matu fēnu. ”Neatkarīgi no tā, cik dīvaini tas izklausās, tas tiešām palīdzēs!”, stāsta ginekoloģe.

Lasi vēl: Paši neparastākie un briesmīgākie sieviešu intīmie rekordi. Izlasīju un biju ar atvērtu muti!

Pēc neaizsargāta dzimumakta sievietei vajadzētu vispirms nomazgāt maksti ar siltu ūdeni un pēc tam to nožāvēt ar auksta gaisa plūsmu. Izmantojiet arī tīru roku dvieli. Bet esi uzmanīga, lai neizjauktu makstī baktēriju līdzsvaru. Tā iekšējai daļai vienmēr jābūt mitrai.

Pēc seksa nav nepieciešams katru reizi žāvēt maksti ar fēnu. Bet ja Jums ir tendence uz maksts infekcijām vai neizmantojat prezervatīvu seksa laikā, ir vērts izmēģināt šo metodi – vismaz vienu reizi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru