Ginekologa padomi, kuri palīdzēs iznēsāt un viegli dzemdēt bērniņu

Kā iemācīties taisīt špagatu?

Lai mēs motivētu jūs iemācīties taisīt špagatu, pastāstīsim, kāds no tā ir labums. Ticiet mums – jūs tiešām no tā būsiet tikai ieguvējas!

Kādēļ špagats ir noderīgs?

1. Špagats spēj normalizēt menstruālo asiņošanu un tās ciklu.

2. Tas novērš iegurņa orgānu noslīdēšanu.

3. Ir zinātniski pierādīts, ka sievietēm, kuras prot špagatu un regulāri to arī taisa, ir daudz vieglāk ieņemt bērniņu un pēcāk ir arī vieglāk dzemdību laikā.

4. Šī vingrinājuma izpildes laikā iegurņa orgānos uzlabojas As**srite. Tas uzlabo veselību un pasargā no urīna izvadsistēmas slimībām (gan vīriešiem, gan sievietēm).

5. Novērš varikozu vēnu rašanos.

6. Uzlabo imūnsistēmas darbību.

Lasi vēl: 6 lietas ko vīrieši klusībā ienīst seksā – ”Mums ir patiešām grūti, kad…”

Kā redzat, špagats spēj sniegt ļoti daudzus plusus jūsu Vese***ai. Taču nedomājiet, ka špagatu var taisīt tikai jauni cilvēki. Gan 40, gan 50 un arī 60 gadu vecumā jums ir iespēja iemācīties un taisīt špagatu. Pats galvenais ir staipīšanās laikā neveikt straujas un asas kustības – jums nekur nav jāsteidzas! Lai panāktu veiksmīgu špagata veikšanas procesu, katru dienu nepieciešams veikt pāris vingrinājumus.

Vingrinājumi špagatam

1. No sākuma veiciet standarta iesildīšanos, lai iesildītu savus muskuļus.

2. Veiciet izklupienu ar vienu kāju uz priekšu. Priekšā izstieptajai kājai jāatrodas uz pilnas pēdas, vēlams perpendikulāri pret grīdu. Ar plaukstām atspiedieties pret grīdu, galvu obligāti turiet taisnu un ar skatienu vērstu uz priekšu. Šādā pozā atrodieties vismaz minūti, tad atkārtojiet šo pašu kustību arī ar otru kāju.

3. Šī poza ir ļoti līdzīga iepriekšējai. Šajā gadījumā ķermeņa augšdaļa jāizstiepj uz aizmuguri, rokas atspiežot kopā saliktas uz dibena augšējo daļu. Šādā pozā noturieties vismaz minūti. Vingrinājuma izpilde ir ļoti veselīga jūsu mugurkaulam. Kāju, pret kuru šajā pozā atspiedāties, nomainiet arī pret otru un atkārtojiet tās pašas kustības.

4. Ieņemiet sākuma pozu izklupieniem: viena kāja uz priekšu vērsta un saliekta celī, bet otra iztaisnota aiz muguras. Plaukstas nolieciet kājas abās pusēs, kā norādīts attēlā. Centieties ķermeņa augšdaļu gar saliekto kāju vilkt pie grīdas. Ar katru reizi centieties noliekties aizvien zemāk un zemāk – pēc iespējas tuvāk grīdai. Atkārtojiet šo pašu arī ar otru kāju.

5. Atrodoties iepriekšējā pozā, centieties ar krūtīm pieskarties pie grīdas, kā norādīts attēlā. Šāda kustība arī jāveic ar abām kājām.

6. Beigu poza – pats špagats. Ja kājas nav gana staipīgas tā veikšanai, centieties atkārto vingrinājumus tik bieži, lai to izdotos izdarīt. Kamēr rezultāti nav vēl tik labi, šajā pozā noturieties tik zemu, cik jūsu ķermeņa elastība to ļauj.

Katru dienu regulāri trenējoties, iespējams sasniegt labus rezultātus. Jūs ne tikai uzlabosiet savu veselību, bet arī atvieglosiet daudzas sadzīviskas lietas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru