Esot ciemos nedrīkst mazgāt traukus, jo…

Nākamreiz kad būsi ciemos, tad neķeries pie netīrajiem traukiem, bet gan tos atstāj nama mātei. Izrādās, ka esot ciemos nedrīkst mazgāt traukus, pat esot pie saviem vecākiem!

Tam ir savi iemesli. Ezotēriķi vēlas, lai cilvēki zinātu, ka traukus svešās mājās nevajag mazgāt, jo katrai mājai ir sava enerģētika. Lai arī cik dīvaini tas izklausītos, bet mazgājot traukus svešās mājās tu vari mājās atstāt savu enerģētiku.

Lasi vēl: Seši Zodiaka zīmju pāri, kam vienam ar otru ir visstiprākā saikne. KĀ CIMDIŅŠ AR ROCIŅU!

Ja iedziļināties sīkumos, tad mazgājot traukus cita cilvēka mājās, kurā tu nedzīvo var novest pie tā, ka tu vari iznīcināt mājās esošo auru, veiksmi un labklājību. Ja mazgāsi traukus citā mājā, tad tu šajā mājā atstāsi savu negatīvo enerģiju.

Jūs, protams, tam varat neticēt, bet piekritīsiet, ka labāk traukus nemazgāt nekā vēlāk mēnešiem ilgi censties mājās atgūt veiksmi un labo auru.

Izrādās, ka atstāt netīros traukus uz nakti, arī ir slikta zīme. Šādi jūs uzkrājat pagājušās dienas slikto enerģiju uz nākamo dienu. Tieši šis pats efekts rodas, ja uz nakti netiek aiztaisītas durvis.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru