Auni atbrīvojas no slinkuma, un Vēži nejaucas svešās lietās: horoskops 1. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Zemes zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Jums var būt romantisks noskaņojums. Sākas labvēlīgs periods pārmaiņām personiskajās attiecībās. Tagad esat apņēmības pilns dot tām lielāku stingrību un garantijas.

Dienas laikā, ja iespējams, iesaisties darbos, kas neprasa lielu koncentrēšanos un precizitāti. Jaunumu būs daudz, bet no tiem ir grūti atlasīt kaut ko patiesi vērtīgu. Tuvi cilvēki un tie, kas gaida jūsu uzmanību, var būt vīlušies, ka jūsu intereses ir abstraktas.

Tu esi, kā saka, mākoņos. Bet neviens pret jums īpaši neizvirzīs pretenzijas.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šī diena būs bagāta ar radošām idejām un prasmi organizēt darbu tā, lai pats process sagādātu prieku. Var sākt kārtot lietas skapī vai informāciju datorā – un tad jau pēc kāda laika pamanīsi, kā galvā ir norimušas domas un saliktas prioritātes.

Labvēlīga diena diagnostikai, fiziskajām procedūrām, diētām. Var iegādāties materiālus, armatūru remontam vai vaļaspriekam. Mājdzīvniekiem var būt nepieciešama uzmanība. Centieties runāt mazāk, izņemot, iespējams, biznesa jautājumos, un tikai ar tiem, kas var jums pastāstīt kaut ko jaunu un noderīgu.

Personīgajās attiecībās svarīga būs palīdzība partnerim, kā arī nelielas un noderīgas dāvanas.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Jo grūtākus uzdevumus izvirza dzīve, jo efektīvāka kļūst jūsu darbība. Jūs demonstrējat savu radošumu un velciet slodzi uz diviem, taču jūsu labklājība var liecināt par pārslodzi.

Mainiet darbu ar jautrām aktivitātēm. Šodien piemērota diena personīgai radošumam, saziņai ar draugiem, randiņiem un ceļojumiem. Tēriņiem jābūt saprātīgiem un lietderīgiem. Var iegādāties materiālus un piederumus hobijiem, remonta un projektēšanas darbiem.

Mīlestībai diena var būt diezgan patīkama, ja pievērsīsiet uzmanību sīkumiem, lai iepriecinātu mīļoto ar tām mazajām uzmanības zīmēm, kuras viņš īpaši novērtē.

 

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Jums var šķist, ka jums aug spārni. Galvenais ir pareiza virziena un mērķa izvēle. Iespējamas negaidītas tikšanās, pavērsieni attiecībās, kad rodas jauna intriga vai apjukums.

Savstarpēju sapratni traucē pārmērīgas emocijas, individuālisms, koncentrēšanās uz savām interesēm. Personīgajās attiecībās necenties sevi mānīt, ka meklē garīgu tuvību ar partneri.

Jūsu mērķis var būt manipulācijas jūsu pašu interesēs, un tas, visticamāk, netiks slēpts.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Diena neitrāla. Ir labi koncentrēties uz ikdienas darbiem, kas prasa uzmanību un koncentrēšanos. Ir pienācis laiks tikt galā ar jucekli, ko jūtat biznesā un attiecībās.

Tiekties uz kvalitatīvu atsevišķu darba posmu izpildi, pievērst uzmanību detaļām, sistematizēt informāciju. Vari risināt sarunas ar priekšniecību, risināt nodarbinātības jautājumus.

Taču vēl nepieņemiet svarīgus lēmumus, atstājiet sev laiku pārdomām. Vakars piemērots ģimenes aktivitātēm, apkārtējās telpas dekorēšanai un iekārtošanai. Labvēlīgs laiks diētām, kosmētiskām tīrīšanas procedūrām.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Nevajadzētu aprobežoties tikai ar vienu vai divām lietām, kamēr ir laiks piedalīties dažādos pasākumos, veidot jaunus un paplašināt vecos sakarus.

Panākumus gūs enerģiska rīcība, saprātīgs spiediens, kur jums kaut kas “jāuzspiež”, jāliek citiem organizēties un ātri jāpaveic svarīgais darbs.

Pievērsiet vairāk uzmanības savam ķermenim, veiciet fiziskus vingrinājumus, vakarā atstājiet laiku garai pastaigai. Personīgajā dzīvē atrodiet iemeslu satikt kādu, kas jūs interesē.

 

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Citu cilvēku problēmas jūs satrauc vairāk nekā jūsējās. Vai arī otrādi – citi bāž degunu tavās lietās. Centieties mazāk runāt par to, kas var kļūt par skaudības un intrigu objektu.

Rūpes šodien būs jūsu dabiskā tieksme. Ir labi sakārtot lietas biznesā, darba vietā un savā dzīves telpā. Darbs ar informāciju prasa lielāku uzmanību pievērst detaļām, dizainam.

Ja ir slikta pašsajūta, izmantojiet šo dienu profilaktiskiem un terapeitiskiem pasākumiem. Personīgās attiecībās īpaša nozīme ir savstarpējai palīdzībai, aprūpei un spējai apspriest jebkuru jautājumu.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Vislabāk ir koncentrēties uz materiālajiem uzdevumiem un nepievērst uzmanību ierobežojumiem – vēlmju, vajadzību realizācijā; kamēr labāk ir pieņemt un labi izstrādāt esošās situācijas.

Būs nepieciešamība paplašināt saites un savu ietekmi uz vidi. Tagad jums tas nav grūti; tavs viedoklis var veidot rīcības programmu kolektīvam vai tuviem cilvēkiem.

Taču pieaug arī atbildība. Pieskaņojieties sarežģītam intelektuālam darbam. Noderīga ir arī fiziskā aktivitāte un sports.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Jums ir jāpavada diena lietu biezumā un jāatrisina daudzi aktuāli jautājumi. Neļaujiet sevi apmānīt ar pienākuma apziņu. Dariet to, kas jādara, nevis to, ko citi no jums sagaida. Sarežģīts darbs dažās ikdienas situācijās palīdzēs novērst uzmanību no neapmierinātības.

Konfliktiem ar mīļajiem būs mazāk iemeslu. Jums labāk patīk nodarboties ar biznesu un netraucēt sarunām. Labi veiksies zinātniskie pētījumi un viss, kas jāsistematizē un jāpasūta materiāli. Var beigties kāda svarīga tēma, kas jūs ilgu laiku ir turējusi spriedzē. Izvēlieties klusu un noslēgtu atpūtu ērtā kompānijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru