Auni atbrīvojas no slinkuma, un Vēži nejaucas svešās lietās: horoskops 1. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Sestdiena, 2023. gada 1. aprīlis, būs pārsteidzoša diena. Apkārt parādīsies tikai iespējas. Slavenā astroloģe Andžela Perla iesaka tos izmantot maksimāli un nesteigties gulēt uz lauriem.

Tribīne žurnālisti apkopoja eksperta pilno prognozi.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Var šķist, ka ir šķēršļi, bet vispirms tie būs iekšēji, nevis ārēji. Elementārs slinkums var rullēt. Jebkurš darbs prasa spēcīgu motivāciju. Jums var būt lieliski uzdevumi.

Tagad ir svarīgi pareizi aprēķināt spēkus, sākt virzīt cēloni, dodot tam nepieciešamo virzienu. Veiciet mazāk darba, bet pieejiet visiem procesiem uzmanīgi. Nepārslogojiet sevi, pretējā gadījumā tas neizbēgami ietekmēs jūsu izskatu un veselību. Atstājiet kādu laiku pastaigām, vingrošanai un baudām.

Ja atpūta būs pietiekama, galarezultāts būs daudz labāks…

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Neriskējiet ekonomiski. Vari rēķināt, dzenoties pēc ērtībām, slēdzot līgumu vai kredītu, nepamanīsi nevienu punktu mazā drukā. Šo laiku nevajadzētu tērēt lielu naudu (vēl jo vairāk, ja nevari to atļauties).

Rūpīgi pārdomājiet, kādas iespējas jums ir un kurus jūs varat piesaistīt kā partnerus. Biznesa attiecībās šobrīd pirmajā vietā ir savstarpējais labums. Lai pietiktu spēka un vēlmes kvalitatīvi realizēt kārtējos darbus, šobrīd svarīgi pašiem parūpēties par cienīgu atpūtu.

Nepieciešama pozitīva pievienotā vērtība un sprieguma atiestatīšanas kanāls. Varat sākt treniņu vai rutīnu ciklu, lai palīdzētu jums justies labi un izskatīties labi.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Izmantojiet šo dienu, lai pārorientētos kādā darbības vai dzīvesveida jomā. Mēness Jaunavā radīs nepieciešamo  uzkrātās informācijas daudzumu, kontaktus un sakarus praktiskai izmantošanai.

Jums ir jākoncentrējas uz kvalitāti, bet jums vienlaikus ir jāsaglabā uzmanība daudzām lietām. Laba diena sarunām un sadarbības perspektīvu apspriešanai. Nepieciešams pievērst uzmanību detaļām, attālināties no vecajām norisēm.

Sapņi atkāpjas fonā. Pirmkārt, ir darbs, kas nesīs reālus rezultātus un dividendes. Personīgajās attiecībās konkrēta palīdzība un rūpes ir svarīgākas par vārdiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru