Ar šīm zodiaka zīmēm tev vajadzēs pacensties, lai viņi tevi iemīlētu

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem ir ļoti viegli iemīlēties, bet mīlēt gan sagādā problēmas. Viņi ir bezcerīgi romantiķi, turklāt tic mīlestībai vairāk par jebko citu. Kad atgriežas atpakaļ pie vecām attiecībām, viņi izvēlas patiešām uzticamus cilvēkus, taču uzskata, ka attiecību pārtraukšanā viņu vaina nav saskatāma. Tā kā viņi ir perfekcionisti pēc dabas, vienmēr nes atbildību par to, kā virzās visi darbi. Tā vietā, lai mācītos no savām iepriekšējo attiecību kļūdām, viņi ieciklojas uz tām un baidās veidot jaunas attiecības, nemaz nerunājot par to, ka viņi sāk baidīties no mīlestības.

Tieši šī iemesla dēļ viņi atgrūž cilvēkus un paliek vienatnē. Tā vietā, lai pievērstu uzmanību vērtīgām īpašībām, viņi labāk pievērš uzmanību visam sliktajam, ko par viņu ir teikuši cilvēki, ļaujot sev būt atkarīgiem no cilvēku viedokļiem. Viņiem ir nepieciešams partneris, kas palīdzēs viņam palikt pie šī viena partnera, nevis nemitīgi virzīties citu meklējumos. Patiesība ir tāda, ka Strēlnieks labāk paliks mūžam viens, nekā apstāsies pie kāda, kas viņu līdz galam nenovērtē.

VĒRSIS

Viņi ir ļoti ietiepīgi, tādēļ uzticas tikai paši sev un nelielam sevis izvēlētam draugu lokam. Vērsis ļoti reti kad savā paziņu lokā ielaiž sev interesējošu personu, jo no sākuma viņi grib kārtīgi pārbaudīt, vai viņiem viņi ir vajadzīgi un vai ir uzticami. Lai gan ārēji Vērši ir ļoti vēsi, iekšā viņiem ir rūpes, sirds siltums, mīlestību alkstoša persona. Kaut kādu iemeslu dēļ viņi uzskata, ka emociju izrādīšana liecina par vājumu, tādēļ viņi cenšas no tām izvairīties. Viņiem piemīt alfa noteicēja personība, viņiem ārkārtīgi patīk kontrolēt situāciju, tādēļ viņiem ir nepieciešams pasīvs partneris.

Viņiem vajadzīgs kāds, kas ir ar mieru veltīt viņam laiku, lai pierastu un tiktu galā ar šāda veida attiecībām. Vērši nereaģē uz spiedienu vai stresa situācijām. Viņi nemieru un bailes aizvieto ar dusmām. Viņi savas jūtas izrāda caur darbiem, nevis vārdiem. Lai gan viņi ir tieši tādi, tas nenozīmē, ka viņi neseko līdzi tiem, kas viņiem interesē. Necentieties viņus apmānīt, jo viņi jūs ātri vien atmaskos.

Lai gan Vērsis ir viena no visgrūtāk mīlamajām zodiaka zīmēm, līdzko viņi jūs iemīlēs, jūs saņemsiet līdz šim neredzētu uzticību un to, ka viņi ir gatavai jūsu dēļ darīt pilnīgi visu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru