“Aeroflot” Lidmašīnas pasažieris atklāj traģisko patiesību : “Aiz 12 rindas gandrīz neviens neizdzīvoja!”

Es izgāju pats pēdējais no savas rindas, aiz manis nebija itin neviens! Precīzi nespēju pateikt, kāpēc aiz 12. rindas visi gāja bojā, taču varu izteikt tikai pieņēmumus. Pirmais variants ir tāds, ka cilvēki steidzās uz tuvāko izeju un viņiem tas bija aizmugurējais traps. Otrais variants, viņi vienkārši sadega no liesmām, kas nāca no spārna puses. Tiek, kas bija pirmajās rindās neizkļuva, nosmaka dūmos – divreiz ieelpo un viss!

Pēc trieciena sjuartes nekādus norīkojumus nevarēja dzirdēt, visi sāka kliegt, it īpaši sievietes. Visi kliedza tik skaļi, ka nevarēja saprast vai glābšanas instrukcijas tiek dotas vai nē.

Izdzīvoja vēl viens cilvēks no 18. rindas, viņš laikam arī bija vienīgais, kurš izdzīvoja aiz 12. sēdvietu rindas. Viņš pēc pirmā trieciena pret zemi, nekavējoties lauzās uz izeju, tas arī izglāba viņa dzīvību.

Bez papildu aprīkojuma, nebija iespējams glābt citus, es palikus lidmašīnā pēdējais un aiz manas sēdvietas bija tīrākā uguns pekle!

Lasi vēl : Maskavā ir noticis vēl viens incidents ar identisku “Sukhoi Superjet-100” lidmašīnu, tai bija jādodas uz Rīgu!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru