Mati izaugs līdz jostasvietai: efektīva matu maskas recepte gariem un stipriem matiem

Kā izaudzēt garus matus ar kafiju un vēl pieci noderīgi padomi matu augšanai un stiprumam.

Lai veicinātu matu augšanu, jums nav jāapmeklē saloni un jāizmanto dārgi produkti. Jums būs biezas, stipras un garas lokas, ja izmantosiet savā virtuvē esošos līdzekļus. Tie ir tikpat efektīvi kā dārgie salonu līdzekļi. Mēs jums pastāstīsim, kā izaudzēt skaistus matus mājas apstākļos.

Kā izaudzēt garus un spēcīgus matus

Triholoģe Fuonga Phama, kura specializējas galvas ādas un matu problēmu risināšanā, mums pastāstīja, kā stimulēt matu augšanu mājas apstākļos. TikTok vietnē sieviete dalījās ar maskas recepti, pateicoties kurai viņai mati izauga līdz viduklim. Speciāliste, demonstrējot savus skaistos garos matus, apliecināja, ka improvizēti līdzekļi ir ne mazāk efektīvi par dārgiem kosmētiskiem līdzekļiem.

Fuonga Phama ieteica audzēt matus ar šķīstošo kafiju un dalījās ar savu recepti. Lai pagatavotu matu masku, kafijas granulas jāsajauc ar olīveļļu. Tad iegūtais maisījums jāuzklāj uz matu saknēm un jāatstāj uz 30 minūtēm. Pēc tam mati jāizskalo ar siltu ūdeni.

Kā izaudzēt matus mājas apstākļos: vēl 5 vienkārši padomi un triki

Lai iegūtu spēcīgus, spīdīgus un garus matus, par tiem ir pienācīgi jārūpējas. Pievērsiet uzmanību arī savam uzturam un dzīvesveidam. Veselības stāvoklis tieši ietekmē mūsu matu stāvokli. Jūs varat ievērot vienkāršus ieteikumus, un jūsu mati būs nepārspējami un ātri augs.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru