Slimi! Māte 12 nedēļas jaunam mazulim ar līmlenti pielīmē knupīti, bērns neko nespēj izdarīt!

Baisajā video redzama kāda Slim**ca Krievijā, kurā 12 nedēļas vecam mazulim mute aizlīmēta ar zilu knupīti, kas nostiprināts ar līmlenti. Mazulis ir redzams acīmredzami nemierīgs un kliedzošs, kamēr viņa mutītei priekšā ir knupītis, kas pielīmēts.

Video iemūžinājusi satraukta māte, kas norāda: “Cilvēkiem ar vājiem nerviem labāk neskatīties video. Mazulis atrodas Ingušijas perintālajā centrā aukstā palātā bez sildītājiem. Mazuļa mamma neatrodas tuvumā mazulim, tas ir viens un viņam, neskatoties uz problēmām ar plaušām, mutē nostiprināts māneklītis”

Video pievienoti simtiem saniknoti komentāri, taču minētā Slim**ca, kas atrodas Nzranā Krievijā, noliedz, ka bērna muti būtu aplīmējis kāds no Slim**cas personāla. Pol***ja ir uzsākusi izmeklēšanu, cenšoties noskaidrot, kas ir atbildīgs pie tik ļaunprātīgas izturēšanās pret mazuli, un kāpēc tas nav pamanīts ātrāk. Tiek veiktas arī drošības pārbaudes Slim**cā.

Krievijas laikraksts “Moskovskij Komsomolets” norāda, ka knupīti pielīmējusi bērna māte, taču pagaidām likumsargi nav apstiprinājuši šo teoriju.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru