99% saimnieču to nezina: lieliski paņēmieni, kā maksimāli lēti novērst smaku tualetē

Mēs jums pastāstīsim, kā likvidēt nepatīkamo smaku tualetē un panākt, ka aromāts vienmēr ir patīkams.

Nepatīkamu smaku problēma skar gandrīz ikvienu cilvēku, kuriem mājās ir labierīcības. Bet šo problēmu var atrisināt.

Pieredzējušas saimnieces stāsta, ka tīrīšana vannas istabā ir viltīgs darbs, jo pat viens izlaists centimetrs var visu izšķirt. Piemēram, reti kurš zina, ka tualetes poda stiprinājumi uz sevis uzkrāj milzum daudz baktēriju. Tieši šīs detaļas ar laiku kļūst par smakas avotu, un ne visi tās izmazgā. Ticiet man, kad jūs rūpīgi iztīrīsiet stiprinājumus, nepatīkamā smaka uz ilgu laiku pazudīs.

Lasi vēl: Eksperts nosauca vislētākos aizsardzības līdzekļus, lai cīnītos ar aizsvīdušiem logiem automašīnās

Vēl viens padoms, kā ātri atsvaidzināt gaisu tualetē, ir izmantot citrona un dzeramās sodas pastu. Abas sastāvdaļas jāsajauc līdz biezas putras konsistencei, jāuzklāj uz sūkļa un ar šo maisījumu jānosedz tualetes pods. Atstājiet to uz 20-30 minūtēm, pēc tam visu noskalojiet ar ūdeni un noslaukiet ar papīra dvieļiem. Šāds tautas līdzeklis atstāj aizsargplēvi, pateicoties tai, baktērijas neizplatās uz sanitārajiem priekšmetiem, tāpēc nerodas nepatīkama smaka.

Papildus mazgājiet sienas ar etiķa, ūdens un ēteriskās eļļas šķīdumu. Tikai retais par to aizdomājas, taču sienas (pat flīzētas sienas) var absorbēt smakas. Ja kāda iemesla dēļ tualete ir kļuvusi par nepatīkamas smakas epicentru, visas virsmas to jau ir uzsūkušas, un jums tās ir nepieciešams atsvaidzināt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru