9 lietas, ko par tevi pateiks veids, kā dzer kafiju

Kafijas tasītes izmērs

Ir novērots, ka lielas krūzes izvēle var liecināt ne tikai par jūsu mīlestību pret kafiju. Tā var liecināt arī par dāsnu personību, par cilvēku, kurš pieņem dzīvi ar atvērtām rokām.

Turpretī mazas vai parasta izmēra tasītes izvēle var liecināt par samērīgāku un apdomīgāku pieeju dzīvei. Šādi cilvēki spēj novērtēt sīkumus, veltot laiku, lai izbaudītu katru malku, nevis steigšus to izdzertu.

Kafijas pagatavošana mājās vai kafijas pirkšana kafejnīcā

Ja jums patīk gatavot kafiju mājās, tas var nozīmēt, ka jūs augstu vērtējat rituālu un savas telpas komfortu. Tas varētu liecināt par personību, kas augstu vērtē neatkarību, komfortu un gandarījumu par labi padarītu darbu.

Savukārt, ja jūs biežāk pērkat kafiju kafejnīcās, iespējams, jūs piesaista ērtības vai sociālais aspekts, kas saistīts ar došanos uz kafejnīcu. Jebkurā gadījumā šī izvēle norāda uz ekstravertāku personību – cilvēku, kuram patīk iet ārā un kontaktēties ar sabiedrību.

Jūsu reakcija uz sliktu kafiju

Ja esat cilvēks, kurš to ignorē un tik un tā dzer, tas varētu liecināt par jūsu personības elastības un pielāgošanās spēju līmeni un spēju maksimāli izmantot ne visai ideālas situācijas.

Ja esat vairāk tendēts pagatavot jaunu tasīti vai apmeklēt citu kafejnīcu, tas var liecināt par cilvēku, kurš novērtē kvalitāti un ir gatavs veikt papildu pasākumus, lai nodrošinātu savu komfortu. Šāda reakcija var atspoguļot plašāku attieksmi pret dzīvi – apņēmību meklēt labāko un nevēlēšanos samierināties ar mazumu.

Jūsu izvēle dalīties vai nedalīties

Tie, kam patīk dalīties ar savu kafijas pieredzi, bieži vien ir sabiedriski un izbauda piederību kopienai.

Tajā pašā laikā, ja jūs biežāk baudāt kafiju vienatnē, tas nebūt nenozīmē, ka esat introverts vai antisociāls cilvēks. Drīzāk tas nozīmē, ka jūs uztverat kafijas laiku kā personīgu atelpu, brīdi, kad varat uzlādēt spēkus un pārdomāt lietas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru