7 iespējas kā paātrināt matu augšanu bez dārgām salona procedūrām

Lai mati augtu ātrāk un būtu stiprāki, veselīgāki ikvienai no mums mājās ir pieejami dabiski produkti, kas mūsu matiem lieliski var palīdzēt.

Visbiežāk kosmētiskie līdzekļi aizpilda matu, bet tajos nav nepieciešamie dabīgie vitamīni un minerālvielas, kas tos ārstē pašos pamatos.

как ускорить рост волос

Alvejas matu maska

алоэ для волос

Nogrieziet alvejas lapas un izteciniet lapu sulu un tad ar apļveida kustībām sulu iemasē matu saknēs. Masāža ne tikai palīdzēs dziļāk ādā iekļūt alvejas sulai, bet arīdzan uzlabos galvas ādas As**sriti. Vislabāk šādi nostaigāt divas stundas vai arī vislabāk, ka maksu atstāj uz visu nakti. Pēc tam izskalo.

Ābolu etiķis

яблочный уксус для волос

Pēc tam, kad esat izmazgājusi matus ar šampūnu, ābolu etiķi piepilina kondicionierim un pēc tam izskalo.

Olu baltums

яичный желток для волос

Ņemiet olu baltumu no divām olām, tad iemasējiet matos, galvā uzlieciet polietilēna maisiņu un pēc tam siltu cepuri. Masku noturiet vismaz 40 minūtes un pēc tam izmazgā.

Sinepju pulveris

горчичный порошок для волос

Nedaudz karstā ūdens ieber 2 ēdamkarotes sinepju pulvera un kārtīgi samaisa. Tad pievieno olas dzeltenumu, 2 ēdamkarotes dižskābarža eļļu un 2 tējkarotes cukura. Iemasējiet matos, uzliek galvā politielēna maisiņu un tur pusstundu.

Konjaks

коньяк для волос

Samaisiet konjaku ar pāris olām un pievieno mazliet olīveļļas. Kārtīgi iemasē galvas ādā un visu matu garumā. Atstājiet uz vienu stundu.

Citronu maska

лимон для волос

Sasmalciniet pusi sīpola un pievienojiet masai 1 tējk. rīcīneļļu, no citrona izspiestu sulu un olas dzeltenumu. Uzkarsē maisījumu katliņā, lai veidojas tvaikas. Uzklājiet vēl siltu masu matiem visā garumā. Pēc stundas izskalojiet.

Kanēļa maska

корица для волос

2 tējkarotes kanēļa sajauciet ar 4 tējkarotēm zilā māla. Maskai var pievienot dažus pilienus jebkuras ēteriskās eļļas. Iemasē matos un tur pusstundu. Izmazgā ar šampūnu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru