3 vismodernākie manikīra dizaini 2024. gadā

Līdz ar 2024. gada atnākšanu ir mainījusies ne tikai kalendāra lappuse, bet arī tendences. Īpaši, ja runa ir par manikīru.

Eksperti pastāstīja par trim dizainiem, kas tuvākajā nākotnē kļūs par īstiem hitiem.

Pēc ekspertu domām, drīzumā modē atgriezīsies sarkanais lakojums. Viņš sāka iegūt popularitāti pagājušā gada beigās. Par aktuāliem tiks uzskatīti jebkuri toņi – no sārtiem līdz tumši ķirsīgajam tonim. Tajā pašā laikā ieteicams, ka pārklājums ir vienkrāsains.

Ne mazāk aktuāli būs “kaili” nagi. Šāds dizains tiek veikts, izmantojot puscaurspīdīgas nude bāzes. Tev nebūs nepieciešams uzklāt gēllakas pārklājumu. Tajā pašā laikā šāds manikīrs var viegli aizstāt krāsainos variantus. Šīs būs ļoti populārs manikīrs īpaši to dāmu vidū, kas ir iecienījušas dabīgu izskatu.

Lasi vēl: Vai jūs varat izmantot tēju kā mēslojumu istabas augiem: priekšrocības un īpatnības

Turklāt pievērsiet uzmanību metāliskiem akcentiem. 2024. gadā modē būs līnijas un abstrakti raksti. Piemērotas būs arī citas oriģinālas idejas. Tiek uzskatīts, ka šāds manikīrs padarīs ierasto franču manikīru daudzveidīgāku, kā arī piešķirs tam “sparu”.

Tātad, trīs galvenās tendences skaidras – vienkrāsains manikīrs sarkanos toņos, neitrāls manikīrs, kas rada dabīgo nagu efektu, kā arī metāliski akcenti, kurus var izmantot klasiskos dizainos, lai padarītu tos oriģinālākus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru