10 triki ar aspirīnu, kuri jāzina katrai sievietei. Šie triki izmainīja manu dzīvi un zinu, ka izmainīs arī jūsu!

Novērš blaugznas

Lasi vēl: Šo iemeslu dēļ vīrieši un sievietes visbiežāk krāpj savas otrās pusītes

Sasmalciniet 2 tabletes aspirīna. Pievienojiet to šampūnam, ko izmantojat. Mazgājiet matus, kā vienmēr. Šis palīdzēs jums efektīvi atbrīvoties no blaugznām.

Novērš pūtītes

Aspirīns lieliski palīdz pārvarēt problēmas ar ādu, jo tajā ir salicilskābe. Sasmalciniet 1 aspirīna tableti un pievienojiet dažus pilienus ūdens.  Lietojiet to zonā, kurā jums ir pūtītes pirms gulētiešanas.

Atstājiet šo maisījumu uz nakti. No rīta noskalojiet seju ar aukstu ūdeni. Katru nakti pirms gulētiešanas atkārtojiet šo procesu. Nelietojiet šo metodi, ja āda ir kairināta!

Noņem sviedru traipus uz apģerba

Ja jums ir sviedru plankumi uz jūsu drēbēm, aspirīns jums palīdzēs! Sasmalciniet 2 aspirīna tabletes. Sajauc tos ar ½ tasi siltu ūdeni. Uzklājiet šo maisījumu uz traipiem. Atstājiet savas drēbes šādi uz nakti. No rīta izskalojiet drēbes. Traips būs pazudis!

Mīkstina un noņem tulznas no kājām

Šī ir izplatīta problēma, kas ir ļoti grūti ārstējama, bet aspirīns var jums palīdzēt. Jums jāsamaisa 7 tabletes un jāapvieno  ½ tējkaroti citrona sulas. Varat arī pievienot ūdeni, ja vēlaties.

Sejas maska

Sejas maska, pamatojoties uz aspirīnu, var palīdzēt jums, lai mīkstinātu un attīra ādu. Tas padarīs viņu veselīgāku. Vienkārši sasmalcināt aspirīna tabletes 5 un samaisiet kopā ar 2 tējkarotēm dabiskā jogurta.

Lieciet šo maisījumu uz sejas. Atstājiet 20 minūtes. Pēc tam noskalojiet ar lielu daudzumu ūdens. Pēc tam uzklājiet nedaudz mitrinātāja. Šis process jāatkārto 2 nedēļu laikā.

Lasi vēl: Pašu romantiskāko bildinājumu, iespējams pat 2018. gadā var sagaidīt no šīm zodiaka zīmēm

Noņem ziepju putas

Ap mūsu vannu vai izlietni bieži savācas ziepju putas. Tās neizskatās labu un noņemt arī nav nemaz tik vienkārši. Sasmalciniet 5 aspirīna tabletes un sajauciet tos ar šķidru mazgāšanas līdzekli. Pēc 30 minūtēm notīriet un baudiet efektu!

Piedod matiem mirdzošu efektu

Laika gaitā mūsu mati zaudē apjomu un spīdumu, bet aspirīns var palīdzēt mums. Sajauciet 8 sasmalcinātas aspirīna tabletes ar 1 glāzi ūdens. Uzklājiet uz matiem. Atstājiet 15 minūtes. Pēc tam izmazgājiet matus. Jūs varat pievienot arī 5 sasmalcinātas aspirīna tabletes šampūnam, ko lietojat.

Palielina ziedu ilgmūžību

Dzīvie ziedi paliks ilgāk skaisti, ja pievienosiet klāt aspirīnu. Pievienojiet savai vāzei 1 sasmalcinātu aspirīna tableti un jūs pamanīsiet atšķirību. Aspirīns ir ne tikai pretsāpju līdzeklis!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru